Oznake

Bitka bogova

Alternativna imena: Sukob Olympusa

Game Battle of the Gods po zakonima Olimpa.

drevnih legendi ima čarobnu auru, privlačeći priče o poganskim bogovima. Oni su bili osnova mnogih igara, među kojima se ističe igra preglednika Battle of the Gods.

Igrača uranja u atmosferu drevnih grčkih legendi i postaju sudionici najsvjetlijih događaja prebivališta bogova - samog Olimpa. Svaki novi igrač postaje potomak Stvoritelja Svemira i prisiljen je da se suprotstavi svome ocu. Postao je pravi tiranin i vrijeme je da ga svrgnemo.

Pred vama se otvara

Grandioznih perspektiva gdje se možete sprijateljiti s Chaosom, natjecati se sa Zeusom, pomoći spasiti Prometeja, naći se na Atlantidi, posjetiti tamnice razbacane po drevnom kraljevstvu. Ništa vas ne sprječava da trenutno igrate Battle of the Gods, jer je igra predstavljena besplatno. I ako je tako, vrijeme je da započnemo lov na grozne titane, opasne ehidne, neumoljive demone s ciklopima, minotaurima i kentaurima.

Odabir heroja

.

Da biste igrali igru u200bu200bBattle of the Gods, potrebna vam je slika u kojoj ćete ići osvojiti Olimp, a budući da postoje samo tri klase, nećete morati dugo rezati mozak.

  • Vitez je zaštićen oklopom od neprijateljskih napada i obdaren hrabrošću, omogućavajući mu da juri prema neprijatelju u prvom planu. U rezervi je niz razornih tehnika kojima najozbiljniji protivnik neće odoljeti.
  • Strijelac radije metodično uništava neprijatelja iz daljine, precizno šaljući strelice na njega, ali neće dugo izdržati u napadu gužve.
  • Čarobnjak je sofisticiran, juri na neprijatelja lukavim čarolijama i osjeća se nepobjedivo. Ali kad mu se previše približi, nije u stanju pružiti ozbiljan otpor.

Ove karakteristike uvijek ostaju pri znakovima, iako se povećavaju u procesu prolaska. Pojavljuju se dodatni talenti, kao i sposobnost zapošljavanja do pet pomoćnika u Hramu bogova.

Idemo na zadatke.

S obzirom da se radi o strategiji zasnovanoj na pretraživaču, registracija Bitke Bogova omogućena je stvaranjem imena i lozinke. Ako ste se već odlučili za klasu igre, uzmite zadatke koji ne nedostaju.

Gotovo odmah ste suočeni s izborom u koju će tamnicu ići za podvig i slavu. Morate se baviti himerima, ugurati titane i smiriti Cerberus. U prvim misijama steći ćete neko iskustvo i poboljšati svoje vještine za rješavanje opasnijih zadataka - susreta s ciklopima, minotaurima i drugim drevnim stvorenjima.

Uz pobjedu, osim slave, dobivate i valutu. Srebro vam je praktički pod nogama i lako ga je nabaviti, ali zlato se daje za najteže zadatke i kupuje se za pravi novac.

Finance omogućuje vam kupnju nove opreme, a u iPlayeru Battle of the Gods promišljeno je vrlo povoljno - sposobnosti napumpanih predmeta prelaze na novu. To vas spašava od muke, ostavljajući staru poboljšanu stvar ili kupnju nove s minimalnim karakteristikama.

Bitke u sukobu Olimpa odvija se naizmjenično s neprijateljem, a da biste uspjeli, morate razmisliti o formaciji na bojnom polju, uzimajući u obzir talente svojih heroja i neprijatelja. Nakon što ste porazili obične protivnike uz pomoć magije i opreme, idite u susret šefovima, nakon čega možete otvoriti karticu korisnih vještina, a što je čvršći bio šef, učinkovitija je stečena vještina.

Igrači su korisni povremeno gledati Arenu kako bi prihvatili izazov igrača, te naučili koristan artefakt ili nagradu za pobjedu. A kako biste postali moćna sila sposobna pobijediti bilo koje čudovište - ujedinite se u saveze.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more