Oznake

Call of Duty 2

Alternativna imena: Call of Duty 2, broj uredskih dužnosti, cod 2

Igre Call of Duty 2 je uzbudljiva računalna igra. Ova igra je nastavak prvog dijela igre. U Call of Duty 2 događa se u prvom licu. U igri Call of Duty 2 je izrađen u stilu pucač.

Igre Call of Duty 2, može se samo skinuti sa službenih web stranica u igri. Preuzimanje Call of Duty 2 može jedini odrasli korisnici. Za maloljetne pristup ovoj igri je zatvoren.

Možete vidjeti o igri Call of Duty 2 videa. U video, možete saznati za sebe puno korisnih informacija: klase, događajima, oružja i frakcije.

Igre Call of Duty 2 će vas upoznati sa svim mojim likovima:

1. Vasilij Kozlov je Crvena armija od 13-og gardijske Rifle Division. On je zastupljena u igri kao glavni lik djeluje u Sovjetskom kampanji. Vi ćete početi igru ​​u liku o preventivnoj rasponu od sovjetske vojske, 30-ak km od Moskve. On sudjeluje u bitci kod Staljingrada.

2. John Davis je narednik moje 7. oklopna divizije. On sudjeluje u sjevernoafričkoj kampanji.

3. David Welch je kapetan 7. oklopno divizije. On je bio zapovjednik spremnika u drugoj sceni britanske kampanje. David sudjeluje u supertankovyh ofenzive u sjevernoafričkoj kampanji, kao iu sjeverozapadnoj Libiji.

4. Kaplar Bill Taylor je druga tvrtka "D" u 2. Ranger bojne. On je glavni lik u američkoj kampanji. Bill sudjeluje u Normandiji slijetanja ("D-Day"), kao i borbi na 400 u Bergshtayne. On je također sudjelovao u prelasku Rajne.

U igri Call of Duty 2 oružja podijeljena kampanji. Sve kampanje imaju zajedničke vrste oružja, ali su različiti modeli

1. Pištolj.

2. Courier.

3. Puška.

4. Snajper.

5. Granate.

6. Gun.

7. Gun.

8. Granata.

U igri Call of Duty 2 može igrati na različite načine u single player modu iu multiplayer. Ovisno o izboru načina igre značajke.

U igri Call of Duty 2 mehaničara, možete skinuti torrent datoteku, ali za to je potrebno instalirati program na računalu.

U igri Call of Duty 2 kom ima nekoliko kampanja:

1) Sovjetski kampanja. Ova kampanja se sastoji od nekoliko epizoda. Sudionici u ovoj kampanji treba izvesti sedam misije. U Staljingradu, sve su to događaji u kampanji.

2) Britanski kampanja. Sastoji se od četiri epizode djelovanja u ovoj kampanji. U britanskim kampanje događaja odvijati tijekom 13 misija. Događanja u igri se održati u tri regije u Francuskoj, Sjevernoj Americi i na Normandiju.

3) Američki kampanja. Sastoji se od tri epizode akcije u ovoj kampanji. Za sedam misija događa u igri. U američkim događajima kampanje održati u Berlinu.

Igre Call of Duty 2 je prikazan na nekoliko načina:

1. Shootout - događaji održavaju na različitim mjestima.

2. Team Deathmatch - manifestacija koja se održava u ime dvije ekipe.

3. Capture the Flag - što je potrebno u ovom načinu rada za hvatanje zastavu njihovih protivnika i zaštitili svoj.

4. Head - novi način na koji se ne mora dati Grab svoj stožer.

5. Search and Destroy - to je način na koji morate zasaditi bombu ili spriječiti ovaj događaj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more