Oznake

Call of Duty: Black Ops 2

Alternativna imena: Call of Duty: Black Ops 2

Game CoDBlackOps 2 - deveta legendarni projekt Poziv od Duty a drugi dio serije igara [_3_ ] crna Ops . Global izdanje igre dogodio u studenom 2012. Posebnost CallofDuty: Crna Ops 2 [_4_ ] , kao i njegov prethodnik - prisutnost smislenu i koherentnu parceli. Sada igra nije kaotičan skup ratnih scena, ona je bila u mogućnosti da utjelovi nadležno zemljište. Projekt je toliko šokiran savjest igračima da su neki od njih protagonisti povezani s junacima popularnih holivudskih filmova.

Crna Ops 2 [ _4_] ne može primijeniti na bilo posebnih oznaka, ali je neočekivano za programere i igrače, nije uspio postati najiskreniji (da, to je bio iskren) projekt u godini. Danas pucačina CoD crna Ops 2 moglo bi se nazvati jednim od najpopularnijih strijelaca. On je uspješno sochetaetv sjajan zaplet, atmosferska krajolik, izvorni zadatak.

Za vas to igra može početi, morat ćete (tradicionalno) download CoDBlackOps 2. Torrent tragači pomoći da skok i instalaciju čvorova brzo i bez muke proces. Idete u projektu, možete vidjeti da je prije početka svake nove misije, igrač je pozvan da odaberete dvije glavne vrste oružja i prikupiti sve potrebne dijelove i opremu na njih.

Novi nacrt svoje radnje i svoj lik izravno će ovisiti o daljnjem ishodu utakmice. U igri postoji nekoliko specifičnih zemljište bodova, u kojem lik će se pojaviti prije toga. Donesena u BO 2 promijeniti naknadne događaje u igri.

U kampanji "Tools" heroj u svakom novom zadatku će biti ponuđene bonuse. To bi mogao biti Specijalac prsluci, i nove vrste oružja i moćnih zamke. Svaki novi zadatak je otvorio 10 novih radnih mjesta. Prema uvjetima u igri za testiranje junaka oslanjaju nagrade u obliku dodatnih oružja. Misije dodao neke inovacije koje čine upravljanje više likova može se provoditi istodobno.

Pozivni od [_6_ ] Duty : crna Ops 2 - igra , u kojem je glavni zadatak će biti da vodi. To je, trebat će vam dati upute i razviti razne taktike borbe. Moraju naučiti da brzo reagira na visini zadatka na brzinom munje i generirati narudžbe. Morate braniti kontrolne točke oluja neprijateljski zaklon, nadzirati i braniti svoj teritorij.

To potvrđuju pouzdanost iznad, i osobno pogledati na novom projektu, možete pogledati na CoDBlackOps 2 video -prikolica, koji detaljno opisuje sve značajke i prednosti u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more