Oznake

Code Lyoko

Alternativna imena: Code Lyoko, Code Lyoko Code Lyoko

Game Code Lyoko - besplatno, socijalne i uzbudljivo u RPG žanr. Na prvi pogled može činiti da je igra Code Lyoko online prilično čudno. No, potrebno je shvatiti suštinu i ispada da je sve lako i jednostavno. Mnogo soj ne moraju. Glavni fokus na igru.

Da ne optereti proces u igri iu tom procesu nije pobjegla loše podizanje sustava ili tako nešto, molim te usporediti navedene sistemske zahtjeve za postavljanje računala. Ništa komplicirano o tome, samo da imaju prilično

• prosječne parametre računalnih sustava;

• Priključak na Internet;

• tipkovnica;

• miša.

Kao što je to tako. Kao i već možete početi igrati igru ​​Code Lyoko, ali onda postoji prepreka na putu - Code Lyoko Registrirajte se ovdje previše, sve brzo i jednostavno. Predlažemo da se samo provjeriti svoje podatke i zapamtite, to ne distribuirati svoju lozinku. Postupak je sljedeći:

1. posjetite službene stranice igre Code Lyoko;

2. kliknite na pokazivač - za reprodukciju;

3. odabrati opciju - registrirajte besplatno;

4. navedite svoju e-mail adresu;

5. stvoriti lozinku, koja se sastoji od najmanje šest znakova

6. ako prihvatite pravila korištenja igri, a zatim označite odgovarajući okvir za to;

7. zatim na - registraciju.

Sada možete nastaviti na zabavu, i početi igrati u Code Lyoko.

Jeste li ikada - ikada mogla zamisliti svijet koji postoji na drugoj strani svijeta. To je u ovoj igri ćete posjetiti u paralelnom svijetu. Kao i sve čudno, ali priča počinje s činjenicom da su obični studenti koji su se odlučili na samo istražiti, posrnuti na divna stvorenja, čudovišta. To je potrebno za preživljavanje. Čini se da ste jedan od njih. Tko je točno - vi odlučite. Code Lyoko igra makeri su vam izbor od četiri stranke:

• Ulrich;

• TL;

• Yumi;

• Jeremy.

Kao iu svakoj igri, svi likovi imaju svoje vlastite individualne karakteristike. I vaši glumci. Oni su svi jedinstveni, svaki na svoj način, svatko ima svoje sposobnosti, snage postizanje svakog pojedinog zadatka.

U Vašem pravo igrati različita načina igre, dok obavljaju različite zadatke igre. Za to ćete dobiti nagradu. Vaš lik će spretno pokrenuti, navigaciju skretanja zaigrano reagira na neobičnim situacijama. Sve to ćete se brzo obaviti. Kao iu svakoj igri, ne samo igrati, i pažljivo razmisliti o svemu što, mislite kao strateg. No, to nije puno zanositi, jer to nije tako teško kao što se može činiti.

Code Lyoko igra na tržištu vrlo dugo vremena, nije veteran, naravno. Grafika malo primitivno, ali kvaliteta po svojoj razini, svijetle, uzrokuje takve pozitivne osjećaje. Glazba je specifična, ali još uvijek ne zaustavlja igru.

Igra je stvorena bez dobnih ograničenja, ali ipak, ako mislite dobro, to je idealan za mlade ljude.

Čini se da je sve jasno i poznato. Opustite se i neka se igraju. Sada možete nastaviti proces igri. Čeka vas ovdje. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more