Oznake

Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternativna imena: Call of Duty: Modern Warfare 3

Game CoDModernWarfare 3 postao osmi ciklus legendarnog projekta Poziv od Duty , nastavak je miljenik mnogih [ _6_] Warfare 2, završni dio trilogije o slavnom Moderna Warfare . Projektni tim je izvijestio da je Warfare 3 i dalje će postojati u 2010, a do kraja 2011, službenog objavljivanja projekta. Projekti u pripremi je morao proći nekoliko tužbe da zakoči rad. Međutim, kao što smo vidjeli danas, završio uspješnu prezentaciju projekta CallofDuty 8 , unatoč optužbama i drugih problema.

Drago mi je izrada istovremeno radio za nekoliko tvrtki. Svaka od tvrtki zaduženih za provedbu različitih komada rada, kao što su Raven Software - za kvalitetno multiplayer.

Tijekom najavama CallofDuty: Moderna Warfare 3 [_4_ ] je predstavljalo jedan od najzanimljivijih misijama projekta - crna utorak . Ova misija je pomogao najjasnije pokazuju glavne inovacije projekt - i najnovija hibridna prizor granata 9 - Bang .

Početkom 2011, kreatori CoDModernWarfare 3 videa prikolice su pokrenuta u Youtube . U reklamama prikazani samo nekoliko početnih mjestima: Manhattan, London, Pariz i Berlin. Grafika i igra mehaničari odmah privukla zahvalan igračima. Nakon toga, istina je, nakon utakmice u slobodnoj valjanje, igrači Parcela je kritizirao. Međutim, to će naplatiti problema povezanih s odvajanjem od razvojnog tima i napravite svoj vlastiti zaključak da što god to bilo, a igra je bila jako dobra.

Nakon što se odlučite download CoDModernWarfare 3 i testiranje osobno, imajte na umu - previše ići u detalje o parceli i pokušati razumjeti to nije potrebno. Dakle, igra će izgledati puno zanimljivije. A oni koji su zatražili da se daju igri nijansu projekt sci-fi će biti zadovoljni u potpunosti.

U CoDModernWarfare 3. Igrajte će biti u miljenik uobičajenog načina zajedničkim zadacima. Treba napomenuti da su u usporedbi s prethodnom igri je velik napredak - game scene pogled raznolika. Iako je činjenica da nisu svi poslovi igračima kao što su, oni su vrlo praktične i korisne.

Poziv od Duty : Moderna Warfare 3 - Prvi u nizu igra u kojoj je dodijeljen broj klasa nagrada. Druga inovacija - sada u cilju poboljšanja CoDModernWarfare 3. Oružje ili performanse lik ispočetka je da se osobno pumpanjem potrebne karakteristike, umjesto kupnje poboljšanja kao što je bio prije.

On je također dodao nekoliko novih načina igre - upravo ono što vam je potrebno za novi projekt. Tko ne bi rekao ono što će biti, CallofDuty: Moderna Warfare 3 - Game [_3_ ] zaslužuje pažnju, kao i činjenica da se razvija, čak iu vrijeme sukoba odvija u redovima ključnih programere samo dodaje bodove "za" u svom prase banke. Sve CoD su dobre kvalitete i osmog dijela projekta - nije iznimka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more