Oznake

Call of Juarez

Alternativna imena: Call of Juarez

Game CallofJuarez davno prije njegova službena prezentacija izazvala u redovima igrače i kritičarima ozbiljnim sumnjama. U uspjeh projekta je iskreno mnogi ne vjeruje. Studio Techland sve do ovog projekta isključivo s žanra utrka , a sada je odlučio radikalno promijeniti smjer razvoja i pokušati pretvarati [_3_ ] FPS . Drugi razlog koji je izazvao sumnju među igračima - Polish developer nadležnost. Većina ljudi jednostavno ne uklapaju u mojoj glavi dok Poljaci može ispričati priču o Texas kauboja. Kao što možete vidjeti, postoji adut Techland . Igra se pokazalo jako kvalitetan i zanimljiv.

Većina igrača na pitanje što je ključ za uspjeh bilo koje igre, odgovor, bez oklijevanja, koji je nadležan za pripovijedanje - osmišljen kako bi detaljno dijelovima i sve vrste nijansi. U CallofJuarezрс programeri su bili u stanju učiniti sve točno onako kako ga je kao igrača. Prvo, oni su bili u mogućnosti da se naoružaju s maksimalnom iznosu od korisnih informacija, jasno prikazujući događaje na Divljem zapadu. Drugo, oni su mudra odluka da podnese sve tajne parceli se mjeri. To je, ni ne očekujem da će biti u stanju pogoditi što će biti konačna igra, pokušavam igrati za pet minuta. U ovom projektu, nova priča linije otvoriti kada dođe vrijeme za to. Parcela izgleda uravnoteženo tijekom igre.

Za početak igre, trebat će vam igra klijenta CallofJuarezскачать. Postupak je jednostavan i brz, pogotovo ako koristite torrent trackere. Nakon prijave, što će se upoznati s projektom sa svojim glavnih likova: od hrabra Lad Billy žive avanture propovjednik Ray, prisiljena preuzeti ulogu suca nakon brutalnog ubojstva svoga brata, i mnogi drugi.

U igri ćete zadovoljiti veliki broj malih scena. Svi prikazani u CallofJuarezвидео Ionako bi moglo utjecati na razvoj radnje. Slušajte pažljivo svim dijelovima dijaloga i jesti neusporedivu atmosferu vesterne. Igra je stvoren tako realno da se sve emocije su likovi hoćeš-nećeš, i igrač prolazi. Neki kritičari su dopustili da igra čak i usporediti svoj projekt s izvrsnom napisana knjiga koja se može čitati danima bez zaustavljanja.

Je li ugodno i činjenica da CallofJuarezиграть će biti zainteresirani za to zbog konfuzije raznih žanrova. Projekt bi mogao biti proveden u svim najzanimljivijih ideja. Osim toga, svaka stavka u ukupnom kontekstu izgleda prilično organski - to je obrada zaslugama kvalitete.

Zaslužuje posebnu pozornost konj protagonista koji izgleda tako realno da prvih nekoliko minuta nakon što je prikazan na zaslonu Call of Juarez , igrači moraju potrošiti na to učenje.

Da zamisliti kako to izgleda u stvarnosti samo trebate preuzeti i isprobati ovu igru ​​- vjerujte mi, nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more