Oznake

Call of Juarez Gunslinger

Alternativna imena: Call of Juarez Gunslinger

Game CallofJuarezGunslinger– nastavak poznatog projekta. Novi dio developera je odlučio ukinuti meksički karteli nametljiv režim dobar policajac, loš policajac. U ovoj igri, sve će se vratiti u normalu, projekt će se opet po svojim klasičnim poznato mnogim normi i standarda.

CallofJuarezGunslingerрс početi rekavši da je u jednoj od manjih salona dolazi najtvrdokornije stari kauboj, koji se zapravo pretvara legendarni Desperado Silas čvarke. Posjetitelji salonu, naravno, nije mogao samo proći pokraj poznatog kauboja, tako da je starac pao tisuće zahtjeva za razgovor o njegovom životu, podijeliti barem nekoliko najzanimljivijih i naveivayuschih horor priče. Zapravo, to izgleda kao kravata našeg novog projekta. Sve u CallofJuarezGunslingerдуэли, borbe i operacije - je stare uspomene čvarci. Na svakoj novoj razini, nova priča čini igračima nasilni mladi kauboj.

Za početak igre morate prvo download CallofJuarezGunslinger. Odmah nakon instalacije projekta i na početku igre ćete se osjećati malo neugodno. Činjenica da je takva track record, kao Silas čvarci u igri Poziv od Juarez ne morao zadovoljiti čak i najteže od holivudskih vesterna. Svi likovi koje spominje starog kauboja, javljaju u igri samo da odmah nestati s njim zauvijek. Međutim, s obzirom na grafiku i cjelokupni dizajn igre, na kraju se sve počne izgledati prilično skladno i savršeno prihvatljivo.

Nastaviti našu CallofJuarezGunslingerобзор napomenuti da je čak i pretjerana dostojanstvo kaubojske priče o čvarci ne kvari ukupni dojam, naprotiv - oni stvaraju jedinstvenu atmosferu. Osim postavljanja Ispuštanjima tanki kaubojski humor, koji igra prožeta kroz i kroz - sarkastičan vicevi vrijede za sve situacije i likove. Nakon što se u toj atmosferi projekta, što će razumjeti cijeli smisao priče. Nakon ove play CallofJuarezGunslinger bilo bi puno zanimljivije, jer sada ćete razumjeti što priča iza pojavom kauboja u saloonu i zašto je on sada živi.

U novom dijelu projekta svega odgovornost pada na ramenima protagonista, ovdje on nema podršku - sve misije i zadatke moraju obavljati sami. Što je istina, "usamljenosti" junaka kompenzira mogućnost dobivanja različitih vještina koje mogu biti razvijene neovisno. Greaves će naučiti studio snimanje dva pištolja, sačmaricu i posjedovanje vješti tehnike gužva ili snajper slučaju.

Još od developera spremni CallofJuarezGunslingerвидео-трейлера pokazuje da je junak može normalno zaraditi bodove iskustva, a time i povećanje razine i potrošiti zarađeni razvoj vještina. Zaradite vještine bodova je vrlo jednostavan - glavni zadatak obaviti i ne bojte se uzeti bilo ponuđeni posao.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more