Oznake

Kolaps

Alternativna imena: Kolaps

Collapse - igru ​​koja zadovoljava sve najbolje tradicije militanata od strane treće strane. Tijekom igre igrač može koristiti nekoliko osnovnih tipova gužva. Osim toga, projekt nudi okušati sreću s prostrjelnom i plazma oružja. Kao što je savjetovao iskusnih igrača koji su već morali nositi s utakmice, prilično učinkovito i djelotvorno su energoudary.

Svi su osnovni koraci u projektu su u ogromnom modernom stvarnom svijetu. Igra nam govori o sudbini alternativne povijesti čovječanstva. Glavni lik zove Rodan bio u mogućnosti koristiti ovu tipku da bi se na sredini anomalije. Dakle, on je bio u mogućnosti ostvariti svoju misiju na svojim ramenima samo djelomično.

U igri morate srušiti, promatrajući događaje koji se događaju nakon što je anomalija nije razbio na tisuće malih čestica, a od njega razbio mnogo novih čudovišta. No, Rodan i preživio. Sada junak je između čudovišta, kriminalnih bandi i vojske. Njegov glavni zadatak - kako bi se riješiti tog pakla.

Priotkroem malo veo tajnovitosti i reći da je kolaps - igra koja će nam pokazati događajima nakon strašne katastrofe koja se dogodila u 2013. Nakon toga, najveći dio njezina teritorija se promijenila, sada to izgleda više kao neka tajanstvena zone anomalije koje su postojale prije samo u znanstvenoj fantastici priče i novellas. Gotovo sav život na Zemlji umrla, ljudi su poludjeli, a pravi uzrok nesreće nije mogao naći jedan.

Za igru ​​započeo, a vi ćete morati preuzeti kolapsa i instalirati na računalo. Nakon što je igra instalirana ćete biti u mogućnosti da se pridruže projektu. Od tamo će vas naučiti da tzv isključenje zone pojaviti strašne demone. I stanovnici grada, shvativši da se nose s tom silom ne može izabrati samo kordon ograde zemljišta ozbiljna - staviti betonske ploče, područje oko minskih polja organizirati i dogovoriti gdje god je moguće pištolji automatski odgovor.

Collapse možete ga skinuti za samo jedan kvalitetne grafike. Sve boje prebačen na odgovarajući način, stvara određeni atmosferski raspoloženje. Morate obavljati zadatke i misije, igrati Rodan. Snažan lik koji je obdaren nadnaravnim moćima. On živi u zoni isključenja, jer je u to vrijeme roditelji nisu mogli evakuirati u vremenu. Nakon što ga je vidjela, su shvatili da je taj čovjek u stanju vratiti pravdu i vratiti red.

Mehaničar Igra je jednostavna, što se može shvatiti iz pucao do kolapsa video trailer: Glavni lik ima različitih oružja neprijatelja, naoružani noževima, možete koristiti mač, a oni koji puca potrebno "istom mjerom". Ova pravila će vam pomoći da brzo postići uspjeh u igri. Naravno Projekt će vas mame da ostane. Ne vjerujete mi, provjerite sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more