Oznake

Kolonije online

Alternativna imena: Kolonije online, Kolonije online

Kolonije Igra će reći o uspješan kolonija Zel'var, što je odredište za mnoge avanturističkog duše koje su odlučile napustiti Sunčev sustav, i na dobrom starom planetu Zemlji koja traži novi život i sreću - ali ne sve pronaći ono što tražite. Mnogi su bili razočarani i odlučio okrenuti piratstva uspješan trgovačke putove između pet planeta u igri kolonije, na žalost, kolonija vođe koji imaju veću potrebu za trgovine prihoda kako bi se unaprijedila tehnologija i stvoriti nova radna mjesta za novopridošlih doseljenika.

Prije igranja Kolonije , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencije procesora - 2GHz, 1 GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Kolonije registraciju ne uzima puno vremena i lako:

1. Na glavnoj stranici, odaberite "Otvori račun";

2. Dajte ime na svoj karakter;

3. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurnu lozinku, potvrdite je,

5. Odaberite "Create".

Kolonije igra - je križ između kreativnosti, horora i avanture. Igra kolonija nastoji biti kao nijedna druga ORPG. Nomad, stvoriti selo i zaštititi svoje prijatelje od strašnih stvorenja koja vrebaju u šumi - to je tvoj posao. Možete promijeniti krajolik, farmu ili lov za preživljavanje u ovim uvjetima Kolonije online - sve ovisi o vama. Selo Kolonije igra stvara i upravlja od strane samih igrača. Igra Kolonije Online temeljni su poslovi poput poljoprivrede (stoke i kućni ljubimci), i rudarstva, izgradnje objekata (možete izgraditi kuću u prema vašim potrebama), ribarstvo, prerada drva i kuhanje.

Kolonije online - igra u kojoj možete kontrolirati izvore u dalekim prostorima u kojima se igrači natječu dominirati trgovinske politike i tehnološkog razvoja. Svaki igrač Kolonije Online upravlja administracije planeta ima pristup jedinstvenom resurs. Za pobjedu, igrač Kolonije Online mora prikupiti što više bodova kolonijalne trgovinske resurse, nadogradnju tehnologije, održavanje staze slobodne trgovine gusari, a možda i usmjeravanje odluka Vijeća u pravom smjeru .

Na početku svakog okreta, igrači Kolonije Online dobivaju prihode iz vlastitih izvora. Vijeće se sastaje da glasaju, kako se ponašati s obzirom na aktualne događaje. Rezultat može nagraditi one koji su spremni staviti trud u Kolonije igri ili kazniti one koji se ne primjenjuju one. Igrači Kolonije online može formirati saveze kako bi se utjecalo na izbore u povoljnom smjeru.

Možete dobiti prihod u Kolonije igra uz pomoć kolonisti koji ponekad dolaze u velikom broju, ponekad i male, te se koriste kako bi se napredak u pet područja: zajednica, vojna, trgovina, industrija i utjecaj. Nakon glasovanja, Vijeće, igrači Kolonije online pretvara ili nadograditi tih područja, ili aktivirati jednu od njih i pružiti utočište za gusara u zamjenu za resurse. Vi ćete biti Kolonije igraju i prodavati resurse na kredite zaključiti ugovore u trgovini povoljnije za vas ili napraviti dodatne resurse. Igrači Kolonije dobiti online i platiti za resurse u skladu sa trgovinskim sporazumima.

Kolonije igra traje deset razina. Možete zaraditi pobjedu bodove s drugim igračima (VPS) od kolonijalnih kredita i razvoja tehnologije. Na kraju, igrač Kolonije online s najviše pobjeda je pobjednik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more