Oznake

Društvo heroja 3

Alternativna imena:

Company of Heroes 3 Igra koja kombinira dva žanra. Kretanje po mapi odvija se u naizmjeničnom načinu rada, a tijekom bitaka igra se prebacuje u način rada strategije u stvarnom vremenu. Grafika je izvrsna, sve izgleda prilično realistično. Glazbeni aranžman je također na redu.

Vaš zadatak u igrici je spasiti zarobljenu Europu od nacističke okupacije.

Kao što lako možete pogoditi, radnja će se odvijati tijekom Drugog svjetskog rata.

Kampanja je podijeljena u dvije faze, prva počinje u Italiji.

Nakon operacije Husky, kada su se anglo-američke trupe iskrcale na Siciliju, ali prije nego što je poluotok oslobođen od neprijateljskih trupa.

Mapa u igri je dinamična, možete proći kroz kampanju nekoliko puta i neće vam dosaditi jer će bojno polje svaki put biti drugačije.

programera posvetilo je veliku pažnju detaljima. Osim rasporeda snaga na bojnom polju, na ishod bitaka utječu i vanjski čimbenici. Ima li u blizini aerodroma odakle možete zatražiti zračnu podršku i je li obala blizu kako bi prijateljski brodovi mogli upotrijebiti topništvo u pomoć. Osim toga, mogu se koristiti i partizanske postrojbe, što puno pomaže tijekom borbi. Sabotaža, izvedena u pravom trenutku, može poništiti brojčanu nadmoć neprijatelja.

Prije nego što možete igrati Company of Heroes 3, morate odabrati za koju vojsku se želite boriti. Dostupne su engleske trupe, američke ili mješovite jedinice.

Dok se krećete po karti, moći ćete se obračunati s neprijateljem u automatskom načinu rada, uništavajući male jedinice neprijatelja. Tijekom napada na utvrđene položaje, sama igra će se prebaciti na način kontrole trupa u stvarnom vremenu, što će omogućiti korištenje taktike i strategije na bojnom polju bez oslanjanja na odluku računala.

Ovdje postoji mnogo različitih vrsta trupa:

  • Snajperist
  • Novaci
  • partizani
  • Saperi
  • Oklopna vozila
  • Zrakoplovstvo
  • Marinci

Ovo je kratak popis, zapravo ima ih još više.

Za napad na gradove ili velike strateški važne objekte, gdje je neprijatelj dobro ukorijenjen, morate se unaprijed pripremiti. Prije ofenzive upotrijebite zračne i topničke udare. To će uvelike oslabiti neprijatelja. Tome će uvelike pridonijeti i partizani.

Neke prekretnice neće biti lako postići čak ni uz dobru preliminarnu pripremu. Kako budete stjecali iskustvo, vaše će jedinice postajati sve jače. Bit će moguće poboljšati neka svojstva, poput povećanja štete koju nanose vaši vojnici i povećanja njihove izdržljivosti. Izbjegavajte pasti pod neprijateljsku vatru dok se krećete. Suzbijanje vatre trenutno će oduzeti dvije točke kretanja.

Igra stalno treba kombinirati naizmjeničnu akciju s borbom u stvarnom vremenu. Sve ovo treba nadopunjavati jedno drugo, tada nećete imati problema, a pobjeda će doći u vaše ruke.

Kampanja igre ponavlja povijest i to je ono što igru čini tako zanimljivom.

Igra je predstavljena u ranom pristupu, ali već sada možemo reći da će biti još jedno remek-djelo.

Company of Heroes 3 besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru imate priliku kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah, Europa sigurno neće biti spašena bez vašeg talenta kao zapovjednika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more