Oznake

Company of Heroes

Alternativna imena: Company of Heroes

Danas amateri strateška pucačina Company of Heroes je pomalo marginaliziran u očekivanju novog drugom dijelu. No, ne smijemo zaboraviti na svim postignućima je prvi dio projekta. Uostalom, jedna od rijetkih uspjela je osvojiti priznanja većina pohlepan igre kritičare. Developeri ne napuštaju svoje potomstvo da se brinu za sebe i stalno upuštati igračima nove dodatke na više zanimljivih i intrigantnih misija. Trouble mnoge tvrtke u razvoju igra o ratu je ono što im je činiti sve previše tragično. COH igra se izravno mogu pripisati vojne strategije, uspješno uspio utjeloviti ozbiljnost vremena i ne pretjerivati ​​s tragedijom. Na kraju, nije nepristojna igračima van jer računalo s neugodnim taloga, to je samo igra na računalu.

Ovaj projekt se može nazvati uistinu lijepa, unatoč strahotama vrijeme, koja je prikazana u njoj. U stvari, kreatori igre uspjeli napraviti nemoguće - novi zanimljiv projekt na naoko banalna temu (nemoguće ne primijetiti činjenicu da je 80% dobrih igara razvije teme rata).

Za početak igre, Company of Heroes će morati unaprijed kupiti. Trošak igru ​​na službenim stranicama danas je oko 40 dolara. Glavni suština igre - razvoj. Morat ćete masovno graditi zgrade, a nakon toga poboljšati njihovu strukturu. Osim toga, vaš lik će imati mogućnost ekstrakcije resursa - nije baš uobičajeno rješenje za vojnu strategiju. I, naravno, naći ćete puno poslova svodi se na hvatanje kontrolne točke.

Gotovo sve glavne događaje prethodi valjkom u Company of Heroes. Video nalikuju njihov opseg i sadržaj nalikuju američkih ratnih filmova. Navođenje bar uz video, kreatori igre morali izdržati puni kino igru ​​do kraja. Zato igranje, ponekad ćete se osjećati kao sudionik u filmu.

Jednom možete skinuti Company of Heroes, vidjet ćete i sami da je većina misija, dizajniran za pojedine rute, nešto poput priče američke kinematografije.

U svim zbivanjima projekta izravno će ovisiti o svojim odlukama i strategije provode. Dakle, što jedan pogrešan potez, možete izgubiti nekoliko desetaka izgrađen jedinice i obrnuto. Mnogi igrači ne vole taj razvoj, a zauzvrat smo pronašli u ovom konkretnom šarmom, što uzrokuje ozbiljnije o igri općenito i razvoju strategija posebno.

Za preuzimanje igre Company of Heroes možete jednostavno otići na službenim stranicama igre. Ispred vas očekivati ​​ozbiljnu igru ​​koje možete zauzet za duge zimske večeri.

A ti ne treba brkati činjenicu da igra Company of Heroes besplatno dok ne uspijete. Ovaj projekt je uistinu isplati zatraženi iznos, nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more