Oznake

Company of Heroes 2

Alternativna imena: Company of Heroes 2

Nastavak čekala po mnogim igračima. A onda, na kraju, igre Company of Heroes 2 je predstavljen na ljude. Dakako, zbog potpuno različitih točaka gledišta, naši sunarodnjaci u igri odmah je bilo nekoliko jarki netočnosti. Neki izvori su čak i pošta peticiju kojom su zahtijevali zabraniti distribuciju igre u ogromnom post-sovjetskom prostoru. Međutim, unatoč svim primjedbama i nedostatke programere koji ne znaju cijeniti visoku kvalitetu igre i izvrsne tehničke karakteristike to je jednostavno nemoguće. Da, a osim toga, znajući apsolutno individualno gledište Kanađana i Amerikanaca na proistechenie ratu, ovo tumačenje događaja, možete ih oprostiti (samo za kvalitetan rad, naravno).

Sada ćete biti u mogućnosti da Company of Heroes 2 igrati koristeći punu Sovjetski kampanju. Igrači iz cijelog svijeta će sudjelovati u bitci kod Staljingrada, u blizini Moskve i sudjelovati u hvatanju Reichstaga. Glavni junak ovog projekta je zatvorenik sjedio u gulagu Sliv Isakovitch. A neki događaji su obnovljena prema svojim memoarima. Dakako, tada, kao što je proveden u igri sve bitke i borbe s povijesnog aspekta, i na koji svjetlo pokazuje sve ruske povjerenike, ne podnosi nikakve kritike, ali ne hrle zatvoriti našu Company of Heroes 2 pregled, još uvijek smo u korist tehnički Dobra igra, ali COH je samo to.

Mnogo važnije je kako još uvijek kompetentno, učinkovito i brzo provodi plan kampanje. U svakoj misiji, lik će morati djelovati na dvije ili čak tri fronte istovremeno. Igra nudi brojne misije i zadatke, a svaki novi zadatak postavljen pred vama će doprinijeti neočekivanog razvoja događaja. Sa svakom koraku (kao što će se vidjeti čim se može preuzeti Company of Heroes 2) jednostavan i jasan na prvi pogled, misija će biti dopunjena novim zadacima i neočekivanih naloga.

Važno je napomenuti da igra nije za onesvijestiti se od srca. Dakle, svoje neprijatelje i događaje, dinamično mijenjaju jedni druge, neće dopustiti da se opustite za minutu. Da bi se to vidjeti u osobi, možete gledati demo video Company of Heroes 2. Uz takva brza promjena događaja oplakuju izvrtanje povijesnih činjenica jednostavno nemaju vremena.

Igra postaje sve teže, jer su programeri odlučili poboljšati preživljavanje teške vojne opreme, tako da sada za uništavanje neprijateljskih snaga će morati trošiti više energije. U igri, isto kao u prethodnom dijelu, pojaviti će se tri glavne vrste resursa:

1. Ljudi.

2. Goriva.

3. Streljiva.

Za prikaz projekt u detalje, preporučujemo COH 2 download.

Po tradiciji, potraga možete dobiti bonus bodove, daje daljnje stjecanje pristup skupljeg streljiva. I iako igra Company of Heroes 2 besplatnih ne radi, pokušajte se u ovoj igri je vrijedno - to kvalitetan projekt mora vidjeti svaki igrač!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more