Oznake

Koraljni otok

Alternativna imena:

Coral Island igra je farma koju možete igrati na računalu.

3D grafika, crtanog stila, šarena s izvrsnim detaljima. Glasovna gluma je dobro napravljena, glazba je zabavna, ali nije naporna, možete igrati dugo vremena i ne osjećati nelagodu. Optimizacija je prisutna, da biste igrali Coral Island ne trebate računalo visokih performansi.

Vaš zadatak je stvoriti uspješnu farmu koja može opskrbljivati hranom malu zajednicu ljudi koji žive na koraljnome otoku. A nakon toga čak je moguće stvoriti ogromno poduzeće koje izvozi svoje proizvode u mnoge zemlje.

Na ovom putu čekaju vas mnoge poteškoće:

  • Istražite otok u potrazi za svime što može biti korisno na vašoj farmi.
  • Upoznajte ljude koji nastanjuju ovo mjesto
  • Ispunite zahtjeve lokalnih stanovnika i za to primite nagradu
  • Posijajte polja i ne zaboravite žetvu na vrijeme
  • Nabavite životinje i perad
  • Graditi skladišta radionica i obore za životinje
  • Nadogradite zgrade kako biste povećali njihovu učinkovitost
  • Obnovite mali grad u blizini i otvorite kafiće i trgovine tamo
  • Idite na ronjenje i speleologiju
  • Obnoviti muzej i stvoriti atrakcije koje će privući turiste na otok

Ovo je popis stvari koje treba učiniti u Coral Islandu na računalu.

U vrijeme vašeg dolaska, ovo mjesto je u propadanju unatoč prekrasnoj prirodi i prijateljskoj zajednici.

Razmislite o najboljem mjestu za početak, ali prije toga morate stvoriti lik. Programeri su opremili igru prikladnim reaktorom u kojem će biti moguće odabrati boju kože, tip tijela, frizuru i druge elemente izgleda glavnog lika ili heroine. Odmah nakon toga, zahvaljujući savjetima, naučit ćete kako komunicirati sa sučeljem i bit ćete spremni za igru.

Zajednica koja živi na otoku je prilično velika, broji više od 70 ljudi. Među tim ljudima pronaći ćete prijatelje ili čak romantičnog partnera.

Dobit koju će gospodarstvo donijeti najbolje je uložiti u razvoj turističke atrakcije. Stalni protok turista povećat će zaradu od trgovine proizvodima proizvedenim na farmi.

Stoga je igranje Coral Islanda zanimljivo jer je sve međusobno povezano, a put do uspjeha je ravnoteža. Dobro razmislite gdje je najbolje uložiti novac kako biste ostvarili visoku zaradu.

Za izgradnju nekih objekata trebat će vam ne samo novac, već i posebni alati.

Igra povremeno prima ažuriranja koja proširuju mogućnosti i dodaju sadržaj.

Coral Island ne zahtijeva stalnu internetsku vezu, samo preuzmite instalacijske datoteke i instalirajte igru.

Coral Island besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili posjetom web stranici programera. Ako želite uštedjeti novac, slijedite vezu i provjerite, možda je upravo sada rasprodaja i možete dopuniti svoju zbirku igračaka uz popust.

Počnite igrati odmah kako biste izgradili farmu na egzotičnom otoku i upoznali nove prijatelje koji žive na ovom mjestu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more