Oznake

COSMICS: Galaktički rat

Alternativna imena: KosMiks, galaktički rat, Cosmics

Game pregled Cosmics: Galaktička Wars

Cosmics: Galaktička Wars online - besplatno je multiplayer igranje uloga igra u kojoj ćete se uzeti u svemir.

Online igre Cosmics: Galactic Wars donosi sljedeće minimalne zahtjeve za računalom igrača sustava

- High speed internet priključak,

- Procesor: Pentium IV-2000

- 512 MB RAM-a

- Video: 64 MB

- Minimalno 700 MB slobodnog prostora na tvrdom disku

- Rezolucija Minimalna zaslona: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- Ne proxy i firewall

- Otvoreni port 5432 za Adresa cosmics. ru

Pridružite nam se u igri Cosmics: Galactic Wars sastoji se od dva koraka:

- Sigurnost i e-mailova,

- Pružanje osobne podatke (login - željeno korisničko ime, lozinku, seks).

Cosmics: Galaktička Wars online registraciju nastavlja skidanje klijenta - poseban program koji optimizira internet prometa, smanjuje pogreške u mapiranje igri. Klijent je dostupan u nekoliko verzija - Svjetlost (male veličine) i potpuni.

Cosmics: Galaktička Wars online igre u početku si odgodio planet na kojem žive, jedna od dvije utrke: humarty i alergije. Ove utrke su daleki potomci ljudi i natjecati se za planet pogodan za stanovanje. Vaš zadatak je da pomogne svojoj rasi pobjedu.

Kad igrate igru ​​Cosmics: Galaktička Wars online, onda ćete sigurno kao animirani borbe. Tijekom borbe, od vas će izabrati da nanese udarac na neprijatelja. Za obavljanje borbenih utjecati lika

- Zaštita

- Agility,

- Intuicija

- Force

- Životni standard,

- Energy.

Da biste poboljšali izvedbu, u vrijeme kako igrate igru ​​online Cosmics: Galactic Wars je to moguće s obzirom na rast na razini karaktera (povećava razine, ovisno o iskustvima stečenim tijekom bitke), kao i kroz kupnju razni predmeti streljiva. Samo vaš lik će se moći prijaviti prije borbe razne stimulanse koji povećavaju svoje šanse za pobjedu.

Dečko, ako igrate u Cosmics: Galaktička Wars može dogoditi i između stvarnih igrača, a između vas i računala. Za aktiviranje posljednje morate skrenuti na lov i odrazit će se na karti sve u blizini čudovišta.

Vrlo često ćete se boriti sa suprotnim utrke u različitim područjima - od neutralne, sukob na teritorijima, koji imaju svoja pravila angažmana.

Game Cosmics: galaktički rat online u gradovima ima nekoliko važnih građevina koje su funkcije igra

- Bolnica (u kojima ćete uskrsnuti)

- Store (kupiti različite stvari, dostupnost koja varira ovisno o razini)

- Kraj (možete ga prodati preko stvari)

- Banka (mjenjačnica),

- Komunikacija centar (u njoj možete poslati poruku ili poslati drugog igrača)

- Zatvor (sadrži pravila igre prekršitelja).

Da bi ga više zanimljiv u Cosmics: Galaktička Wars igrati u igri, postoje mnogi računalni znakova koji će vam dati niz zadataka - genijalan posao, tijekom kojeg je potrebno i posrazhatsya i razbiti glavu o zagonetki. Za provedbu svake potrage ćete se osloniti jedinstvene trofeje.

Također, u igri je vaš lik može imati bilo kakve struke: biolog, geolog, lovac, psy-općenito, inženjer, biokemičar, ubojica, medic. Zanimanje može dobiti od treće razine karaktera. Zanimanje će vam donijeti novac i mogućnost da prodaju stvari s njihovom proizvodnjom.

Registracija Cosmics: Galaktička Wars će vas uroniti u svijet svemirskih bitaka između dvije utrke, a možda i do vas ovisit će o vašem pobjedu naroda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more