Oznake

Counter-Strike

Alternativna imena: Counter Strike, CS

Counter Strike 1. 6 - najnoviju verziju popularne serije računalnih igara iz Valve Corporation. Counter Strike igre je prva osoba pucač, temelji se na motoru i GoldSrc Izvor. Sve igre za slobodnu Counter Strike dostupni široj publici ljubitelje virtualne zabave. Taj dio igre je uspješno osvojio srca mnogih korisnika. Lijepu grafiku u kombinaciji s velikim gaming sposobnosti. Counter Strike online priča nije jedinstvena. Ne postoji niti jedna kartica, od kojih je izbor podrazumijeva izazovne zadatke koje ne dopuštaju da propustite ni najaktivniji. Osim toga, sustav timskog interakcije donosi svoj vlastiti okus na gameplay, uči djeluju skladno i učinkovito moguće postići zajednički uspjeh. Dobitnici nagrade uvjetom dobar kao valutu. I to će se složiti, je dobar poticaj da traži pobjedu nad našim neprijateljima. OD također dobiti neke mrvice, ali to nije ni idući usporediti s prvim ekstrakcije. Counter Strike CS - ta avantura zasićena svijet u kojem ne samo da igra ulogu sreće, ali i napore.

Da bi postali legitimni sudionik u uzbudljivim događajima, morate preuzeti Counter Strike. Postoje posebni programi koji će vam pomoći instalirati igru. Glavni Vrhunac novu mapu na vašem računalu, jer je instalirati Counter Strike online preko instaliranih igri je strogo zabranjeno. Osim toga, morate posjetiti službene stranice, gdje je registracija je provedena Counter Strike. Stvorite novi račun, molimo vas da ispunite sljedeća polja: korisničko ime, lozinku, Ponovite lozinku, e-mail adresa, broj slika. Uz sve to, valja napomenuti da postoje određene minimalne uvjete koji moraju biti ispunjeni računalo. Dakle, nema problema igraju Counter Strike, potrebno vam je sljedeće parametre: operativni sustav Windows XP, 500 MHz procesor, zvučna kartica, grafička kartica sa 16 MB memorije, 96 MB RAM-a. Uvjerite se da je sve u redu, izabrati trgovačkom stranu, uzeti oružje u ruke i počiniti svoje podvige!

Kao igra CS - to je sukob između dviju zaraćenih strana, trebali pridružiti jedan od njih. Odlučite se za sebe, da li pravedna ili nesavjesno terorističke komandosi. Obzira na dio unesete ovise operiran gaming aktivnosti. Postoje tri glavna kartice tamo gdje su najtoplijeg događanja. To VIP Ubojstvo (teroristi pokušavaju ubiti VIP , a neredi policija - donijeti ga na sigurno područje), Hostage Rescue (komandosi spasio taoce i teroristi poziraju s buke) i Bomb / smirivanju (teroristi mora eksplodirati prijetnje bombom, a komandosi neutralizirati suprotno). Naravno, uz to, ima i drugih mjesta, ali ove kartice su najtraženiji. Na kraju misije igra CS 1. 6. prilično distribuira zaslužena nagrada.

Potrošiti svoj teško zarađeni novac može biti posebna buy-zone. Tada im je prodao sve, uključujući i oružje i druge korisne stvari. Kao i za oružanu, ovdje postoji i pištolja, pušaka i, i oštrice oružja, bombama i granatama i automatskim puškama. Također je potrebno i stavke kao što su policijski Shield (štit), oklop (oklop), plus kaciga oklop (oklop + kaciga), noćni vid naočale (naočale za noćno gledanje), kliješta (ublažiti Kit .) Više vaše financijske mogućnosti - tako čvrsto upakiran. Dakle, ići za to!

Counter Strike Besplatno pruža priliku sudjelovati na turnirima. Prvenstva su iz amaterski za takve velikih razmjera kao u svijetu, odnosno, uzeti najbolji dio tima. Ako se ispostavi da je dio jednog od stručnih timova, to jamči puno iskustva i bogat život. Svaki slobodan trenutak za napraviti će vam ugoditi priliku igrati Counter Strike online. Opet i opet ćete tražiti da se vrati ove zanimljive aktivnosti!

Još jedan plus je da je Counter Strike 1. 6 igra je postoji nekoliko modela igranja. Oni se razlikuju u izgledu likova, tj. kamuflaža na kartama slobodna radna mjesta. Za terorista, pod uvjetom da takva igra modele kao Phoenix Faction (istočne Europe), Arctic Avengers, gerilski rat (švedski) i Elite Crew, a za komandosa - Seal Team 6 (US), GSG-9 (German ), GIGN (Francuska), Special Air Service (na engleskom jeziku). Ova različitost donosi svjež pristup do igranja i beskrajno sretan sudionika.

Pridružite se sada na vlastitom iskustvu iskusiti sve značajke ovoj prekrasnoj igri! Činjenica da mnogo godina igre Counter Strike mreža NETA ne može dovesti do gubitka interesa od strane korisnika, govori sama za sebe. Možemo samo poželjeti vam dobro raspoloženje i sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more