Oznake

CrimeCraft

Alternativna imena: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online - besplatna browser igra pucačina. To nije čudno, naći ćete se u nije samo grad, ali u svijetu nakon katastrofe na okoliš. Zastrašujuće? Ne boje bilo kakve hibrida? Strah ovdje se ne isplati, a banda zlikovaca koji je uhvatiti pravi trenutak da bi ti opljačkati.

S tehničke strane i snagom računalu, igra ima dosta KraymKraft zahtjeve demokratskog sustava:

• RAM - Windows 2000/XP/Vista/7;

• CPU - 2. 2 GHz

• Ram - 1. 5 GB za Windows 2000/XP, 2 GB za Windows Vista / 7;

• Tvrdi disk - 3. 5 GB

• priključak na Internet.

Za početak igranje online igara CrimeCraft, samo trebate sami organizirati u igri. CrimeCraft registracija neće vas dugo muči, samo dobro provjeriti ove podatke

1. Prijavite se na službenim stranicama igre CrimeCraft;

2. odabrati registraciju;

3. unesite naziv za svoj budući izgled;

4. stvoriti lozinku, koja se sastoji od najmanje šest slova ili brojeva;

5. Ponovite prethodni lozinku;

6. unesite svoju e-mail adresu kako bi potvrdili svoj račun;

7. preuzeti igru ​​klijenta;

8. Pokrenite ga i unesite pojedinosti svog računa.

Ti bi se na Zemlji, ispunjen kontrole kaosa u utvrđenim gradovima drži bande. Otvara pred vama je jedan od onih gradova - Izlazak Grad - i promašuje svoj lik ovdje.

Game CrimeCraft suočava cilj za obavljanje određenih poslova i zadataka, tako da je, na kraju, dobivate novac i iskustvo akumulirati ugled, naučiti nove obrte i borbene vještine za razvoj vašeg lika.

Preview:

• dinamično pucnjavi;

• personalizacija

• proizvodnja;

• crno tržište;

• banda;

• tehnologija Unreal Engine.

Dinamički snimanja - ćete voditi bitku s junacima drugih korisnika i software neprijatelja. Da biste to učinili, te se daje izbor blshoy opremu: oružja, eksploziva i stimulansa.

Personalizacija - Vi utjelovljuju karakter pojedinca, izbor odjeće, oružja, raznim temama i vještina koje žele. Na što je jedinstven!

Proizvodnja - trofeji može li se potukao, slanje stvaranje oružja, odjeće ili stimulansa.

Black Market - može proizvoditi svoje proizvode različite stavke za prodaju ili mijenjaju druge likove u igri.

Bande - CrimeCraft igrati zabavni sa svojim vršnjacima, mogu stvoriti bandu, u skladu s tim što će imati svoj klub i zaklon.

Tehnologija Unreal Engine - omogućuje vam da u potpunosti istražiti tako velik i lijep svijet stvoren na Unreal Engine 3.

U zaključku možemo reći da CrimeCraft - je udruga trećih osoba pucač i uloga igranje igra s puno korisnika koji spaja dinamičan snimanje, poboljšani karakter i razgovarati sa drugim igračima.

To je ovdje za vas čeka strašnu bitku za život s drugim borcima. Svijet je uronjen u anarhiju - da je vrijeme da se vlast u sigurnim rukama i dokazati svoju superiornost! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more