Oznake

Unakrsna vatra: Legija

Alternativna imena:

Crossfire Legion strateška igra u stvarnom vremenu sa zanimljivim misijama. Igra ima izvrsnu kvalitetu grafike, što je rijetkost u igrama ovog žanra. Dobra glazba i dobar glas.

Sudjelovat ćete u mnogim bitkama, gdje vaše jedinice neće uvijek imati jednostavne zadatke da unište neprijatelja.

U ne tako dalekoj budućnosti, gotovo cijeli svijet je uhvaćen u vojni sukob između dviju međunarodnih korporacija, Black List i Global Risk. Ali na areni neprijateljstava pojavljuje se treća sila i samo o njoj ovisi koliko će brzo ovaj sukob završiti iu čiju korist.

  • Vodite misije spašavanja civila
  • Borite se protiv neprijatelja u urbanim sredinama, na krovovima, uskim ulicama i pod zemljom
  • Pripremite teren za obranu svojih položaja
  • Planirajte zarobljavanje zaštićenih neprijateljskih ciljeva
  • Pokažite svima koliko je jaka vaša vojska i testirajte nove taktike u online bitkama s igračima iz cijelog svijeta
  • Stvorite vlastite scenarije i nove razine pomoću praktičnog ugrađenog uređivača

Zahvaljujući činjenici da igra ima mjesto za primjenu raznih strategija tijekom rotacije misija, igranje ne smeta.

Vi odlučujete kako želite igrati Crossfire Legion. To može biti niz teških i vrlo teških bitaka ili jednostavnijih misija.

Na samom početku vrijedi odvojiti vrijeme i prvo proći kroz kampanju. Radnja u njemu je zanimljiva, zadivljujuća i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon što ste tako stekli iskustvo i naučili taktiku borbe, kao i nakon što ste svladali nekoliko vrsta strategija na bojnom polju, možete prijeći na jedan od načina rada za više igrača.

  1. Chatajte, sklapajte prijateljstva i sklapajte saveze
  2. Obavljajte zajedničke misije i zadatke ili udružite snage kako biste pokušali poraziti jačeg protivnika
  3. Potučite se među sobom da saznate čija je vojska jača
  4. Trčite zajedno

Sve to čini igru vrlo dinamičnom i raznolikom. Eksperimentirajte na bojnom polju, ponekad točan raspored trupa određuje ishod bitke čak i prije nego što bitka počne. Osim toga, vrlo je važno odabrati tipove trupa i opreme koji će biti potrebni za izvršenje zadatka, a svaki put to mogu biti različita vozila i ratnici, ovisno o misiji.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu. herojskih vođa zapovijeda trupama ratnika. Odaberite koji će od njih voditi vaše borce u bitku. Svaki od vođa ima svoje snage i jedinstvene sposobnosti, koje se također odnose na vojnike pod njegovim vodstvom. Ponekad će biti teško izabrati zapovjednika dostojnog da vodi vaš narod. Štoviše, potpuno različiti talenti mogu biti korisni za obavljanje različitih zadataka. Biraj mudro.

Programeri nisu zaboravili na igru. Često se objavljuju ažuriranja koja donose više misija, nove teritorije, više mogućnosti u online bitkama i ispravke grešaka.

Crossfire Legion besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati sada kako biste upotrijebili silu za rješavanje sukoba korporacija i spasili civile od istrebljenja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more