Oznake

Crossout

Alternativna imena: Krossaut

Game Crossout - svijet postapokalipse bez kompromisa

Igrica Crossout jedinstvena je novost u žanru MMO-akcije, gdje se radnja odvija u ludom postapokaliptičnom svijetu. Oko vas je razrušeni grad koji je nekoć bio uspješna metropola. Sada leži u ruševinama, a borbena vozila koje ste stvorili vi i drugi igrači voze se labirintima praznih ulica. Čeka vas pravi dizajnerski biro, kojemu sami morate biti na čelu. Svaki igrač ima svoju radionicu u kojoj čini čuda, sastavljajući impresivan stroj od odvojenih materijala, a zatim ga oživljava. Zamislite samo potencijal otvaranja takve aktivnosti!

Razorni ratovi koje je stvorio čovjek

Pokreni Crossout u borbu zbog rata. Vaša misija je jasna - pucajte i pobijedite, preživite u prostoru gdje više nema ljudi. Samo strojevi s monstruoznim oružjem nastavljaju borbu, vođeni vlastitom idejom. Morate preuzeti Crossout da biste počeli dizajnirati modele vlastitih automobila, opremajući ih:

  • Oklop
  • Oružje
  • Praćeno
  • Kotači
  • Antigravitacijska platforma

Svaki detalj koji morate sami dizajnirati, bilo da se radi o raketnom bacaču, strojnici ili motornoj pili i bušilici. Povežite svoju maštu i osmislite jedinstvenu opremu kako biste postali jači od svog protivnika. Sada ste vođa čeličnih samohodnih vojnika koji ne poznaju strah, kreću se prema neprijatelju, okružuju ga i uništavaju.

Pobrinite se za bliži i dalekosežnije detalje. Bliski kontakt se ne može izbjeći, a ako je oklop opremljen rezervnim "iznenađenjima", lakše ćete izdržati i odbiti navalu. To će vam također omogućiti da bolnije "bodete" neprijatelja i odgrizete korisnu napravu iz njegovog automobila, lišavajući mu prednost i zaštitu. Za različite zadatke trebat će vam lakši i teži automobili. Neki će napraviti brze manevre i izviđanje, dok su dovedene strašnije snage.

Interakcija s igračima

Poboljšani i jedinstveni dizajni mogu se ponuditi drugim igračima na aukciji. Ovo je obostrano koristan obrt gdje svi prodaju svoje ratne kreacije. Budite kreativni i hrabri kako bi vaš proizvod bio tražen. Također, predmeti se mogu pokupiti na terenu nakon bitke. Oprema koju ste uništili ostavlja puno korisnih, vrijednih stvari, a da ne nestane i ne ode drugima koji žele profit, radije ih pokupite.

Pridružite se Crossoutu na PC-u i započnite bitku sa strašnim oklopnim vozilima. Jedan hitac može uništiti neprijateljsko oružje ili oštetiti obranu, što će smanjiti njegove borbene kvalitete. U početku se razina snage neće podići na maksimum, ali stjecanjem iskustva i zaradom bodova moći ćete pumpati, poboljšati svoje samohodne topove. Imate sve šanse da postanete jak protivnik:

  • Projektiranje inovativnih strojeva
  • Sudjelovanjem i kaljenjem u bitkama
  • Prikupljanje opasnog oružja
  • Prodajem rijetke artefakte po visokoj cijeni

Ovo je potpuno novi pristup stvaranju svijeta igre. Čak i krajolici s trošnim zgradama izgledaju privlačno. Smišljajući osramoćene strojeve, organizirajte pravu izvedbu smrtonosnog baleta, režući ih, spretno svladavajući blokade kamenja, labirinte ostataka zidova, otvorena polja, kisele močvare. Sama borba također izgleda spektakularno – brušenje metala, iskre poput lepeze, grudice zemlje ispod kotača. Već prve minute boravka u prostoru za igru nabijene su uzbuđenjem i željom da se što prije počne s glumom. Tome olakšava originalna radnja, popularan žanr, sjajna grafika, neobičan pristup razvoju događaja i zanimljivi specijalni efekti.

Kako preuzeti Crossout na PC?

Danas je igra Crossout dostupna na većini igraćih platformi - računala, XBoxa, Android/iO i uključujući Steam. Da biste instalirali igru na svoje računalo, morate preuzeti i instalirati Gaijin Launcher, on će učiniti ostalo umjesto vas, preuzeti i instalirati igru automatski. Samo treba čekati. Igra zauzima do 10 GB slobodnog prostora na vašem tvrdom disku i ako brzina interneta nije velika, morat ćete malo pričekati.

Preporučeni zahtjevi sustava: Windows 7 ili noviji; Intel Core i5 procesor, 8 GB RAM-a; Nvidia Geforce 960 grafička kartica ili novija; 10 GB prostora na tvrdom disku; Priključak za internet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more