Oznake

Kristalno putovanje

Alternativna imena: Crystal Jurnay, Kristalno putovanje

Game Crystal Journey - fantastična avantura za djecu

Nova čarobna priča iz svijeta animea spremna je ispričati igru ​​Crystal Journey. Talimoreovu cvatuću, lijepu zemlju oskvrni nemilosrdni vrag svojom vojskom nemirnih demona. Mnogi svjetlosni vitezovi polirali su svoj oklop i izoštrili svoje mačeve kako bi aktivirali obrambene artefakte pod nepopustljivim napadom neprijatelja.

Obnovljeni svijet omogućio je stanovnicima Talimora da odu od rata. No, prisjećajući se perfidnog napada neprijatelja, ostali su na oprezu, i to je dobro, jer su se tamne sile počele ponovno kretati. Poraz su uzeli kao uvredu i žele se osvetiti.

The vrag je razvio novu taktiku, odlučujući da dostavi najviše bolan udarac u kraljevstvo - oteti slatka princeza Alice, dok je ona bezbrižno hvata leptire, pjevajući smiješne pjesme. Slatka djevojčica treba biti spašena - samo da bi Talimor ponovno bio sretan. Već bačen krik ravnodušan i hrabar ratnik, spreman za igranje Crystal Journey, boreći se zastrašujući zlo.

Slijedi i smiri se

Svaka hrabra osoba će biti dobrodošla u igračku avanture. Izbornici i dijalozi na ruskom, a to će olakšati razumijevanje zadataka koji se velikodušno sipaju. Imate opasnu kampanju i neizbježan sastanak sa strašnim demonima, uzimajući različite obrise - divovsku žabu, ružičastu pticu, a onda nepoznatu zvijer.

Na početku svaki sudionik čeka registraciju Crystal Journeja ili ponudu za prijavu putem Facebooka ili VKontakte pod postojećim imenom, gdje možete:

 • Razgovor
 • Ponovi na forumu
 • Pronađite dodatne informacije
 • Postavite pitanje
 • Saznajte više o natjecanjima i nagradama
 • Odaberite nagradu za aktivnu promociju na igralištu

Odabiramo lika i odlazimo u kozmetički salon u Rhone kako bismo mu pružili izvorni izgled. Salon se nalazi u gradu Windrain, koji se nalazi na brežuljcima vjetra. Metamorfoza će početi tek nakon završetka potrage "Ljepota". Nakon završetka ovog zadatka, dobit ćete dar od Rona - kupone za radionicu za preobraženje.

Možete sami odabrati stil ili koristiti funkciju slučajnog odabira, a zatim ukloniti "bird" u stavci "Display" i vidjeti ćete sve promjene. Neophodno je ozbiljno pristupiti kreativnoj transformaciji jer samo kuponi dobiveni na poklon daju vam pravo na besplatan posjet salonu. Ako kasnije želite nešto popraviti, to će biti moguće samo uz naknadu.

Uređaji za upravljanje

Vrijeme je da udahnete život svom junaku. Spreman je baciti se na bojno polje, brišući opasnosti i prepreke na putu. Nije dovoljno opremiti ga oštrim oštricama, potrebno je vješto upravljati svim pokretima, a prsti će imati nešto za napraviti, jer kontrola nije samo miš, nego i tipkovnica.

Teaching digest će vam pomoći da se udobno smjestite sa svim gumbima, i uskoro ćete automatski pronaći bilo koji ključ, a dodatne vještine s funkcijama postupno se uvode, omogućujući vam da se lako prilagodite inovaciji. Razmaknica je najtraženiji ključ, a slova znače korisne vještine.

 • Prolazimo kroz dijaloge i potvrđujemo odabir
 • Prostor sa strelicom gore za uspon stubama
 • Prostor sa strelicom prema dolje - idite dolje
 • Prostor sa strelicom smjera (lijevo / desno) - normalan skok
 • Dvostruki prostor s strelicom smjera - Skoči na duge staze
 • Vještine i banke: q w e r t y a d d g h
 • Ulaz počinje automatskim pomicanjem do točke djelovanja ili predaje dovršeni zadatak

Master upravljanje iPlayer Crystal Journey, razgovor s prijateljima, sudjelovanje u PVP bitkama, uništavanje svih čudovišta i slobodna Alice kako bi mogla otići na loptu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more