Oznake

Alternativna imena:

Igra Royale igra li pucač, ili blagovaonica. Kao rezultat sindikata latvijskog developera Darkflow Software i ruskog izdavača Gaijin Entertainment, u ljeto 2018. godine rođena igra Cuisine Royale. Doista, igrači su se toliko voljeli da su uvjerili autore na stvaranje zasebne igračke na temelju toga. Nije dugo trebalo da se programeri prosuđuju, a uskoro je predstavljena na E3 izložbi. Kuhinja Royale možete besplatno preuzeti, iako ćete morati kupiti dodatke, kao što se uvijek događa s besplatnim sustavom za reprodukciju.

Počinje radnja Kraljevske kuhinje. Prva stvar koja dobiva zabavu je humor s kojim su se programeri približili njegovom stvaranju. Slika je prilično smiješna, ali ne treba zaboraviti da se događaji razvijaju ozbiljno.

Nakon što ste počeli igrati Cuisine Royale, morate proći kroz školu preživljavanja. Projekt je razvijen u kraljevskom bojnom žanru, kada sudionici simulatora trebaju postati jedini preživjeli. Važno je uvijek ostati u aktivnom krugu, jer preko granica heroj počinje gubiti vitalne znakove. Kao rezultat toga, sve je manje sklonište, konkurencija za artefakte povećava, postaje lakše završiti neprijatelja, ali istovremeno se povećava i opasnost od žrtve. Da biste postali član epskog bitke, morate preuzeti igru ​​Cuisine Royale. Sada najzanimljivije stvaranje likova. Okrenite se heroju i odaberite odore. Usput, ako se sjedinite s drugim igračima u maloj ekipi, crtež može postati vlastiti identifikacijski znak. Postoje tri načina igre:

  • Odinochnyy
  • Prikazivanje s drugim igračem
  • U timu do 4 sudionika

Čarobne stavke koje će vam pomoći. Ne postoji jedna cjelina bez potpomognutih stvari, a ovdje i one postoje. Na primjer, ružičaste pahuljaste papuče, zečevi će biti korisni. Kao što vidite, igranje Royaleove igre bit će zabavno, stoga tražite predmeta koji će vam pomoći da prežive i vidite što su drugi autori pripremili. Snage će dati pržena piletina, pizza i pekarski proizvodi. Također naiđemo na vrećice streljiva i oružja, uključujući tradicionalne granate, strojnice i pištolje američkih, njemačkih i domaćih tipova. Potrebno je napomenuti da je igra Kuzin Royal jamči 100% iskrenih Luthboxa, a svako tražilo postaje puni vlasnik sadržaja pronađenog hladnjaka. Svaki ima svoj mali pomoćnik-minion, koji je uključen u rad kad se kreće od prve osobe do trećeg.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more