Oznake

Kamioni 2

Alternativna imena: Kamioni 2

Kamioni 2 igra koja kombinira elemente utrke ne samo neobičan, ali i ekonomsku strategiju.

Preuzimanje Truckers 2 je moguće na bilo kojem mjestu koje pruža takvu priliku. Uglavnom preuzeti igru ​​od bujica. Možete Truckers 2 igre preuzimanje u nekoliko formata:

1) prošireno izdanje za PC. Scena.

2) prošireno izdanje za PC. Izmijenjena verzija.

3) Standard Edition za PC.

Igrajte kamiona 2 Nećete previdjeti sljedeće predmete:

1. Benzinske crpke - na benzinskoj pumpi ćete ispuniti u skladu s tim svoj automobil.

2. STO - ovdje ćete popraviti automobile ili jednostavno ih poboljšati.

3. Farma Tank - mjesto gdje će se teret, i poslati na određenom mjestu (na primjer, goriva za benzinske postaje). Provesti ovu vrstu tereta mošta vrlo oprezno, jer su eksplozivni. Ako će to potrajati uspješno, dobit ćete mnogo novca.

4. Spremnici goriva - su posebne objekte koji se nalaze u različitim mjestima. Oni su označena je natpisom »gorivo». Uz njih, možete ispuniti vaš automobil benzinski cijenu ispod. Spremnici uglavnom nalazi nedaleko od benzinske postaje, tako da će biti više sredstvo da ih benzinskoj postaji.

5. Referentni Kiosci - su objekti koji su pokraj terminala skladišta. U njima možete saznati o svim prijevoz putnika i tereta, koji se trenutno priprema, a zatim odabrati najbolje robu.

6. Semi - predmeti koji su se uglavnom uz ceste ili u naseljima. Oni su slobodni. Prikolice koristi za prijevoz robe na posebnim traktora. Igra ima poseban traktorima, koji su samo pogodni podudaranje prikolice. Standardni njihove prikolice nije priključen.

U Road Truckers 2 međusobno povežu sva naselja. Sve su to naznačeno na karti. Osim glavnih prometnica u igri Truckers 2, postoji i skriveni ceste. Na njih možete dobiti ako potkomponente na stranu s određenim cestama.

Simulator Truckers 2 sadrži nekoliko znakova:

1) Neutralni vozači - možete ih sretnete na putu ili u parkirališta.

2) Policija - njihovi kamioni - BMW je, kao i nekoliko zrakoplova. Policija kažnjava vozače koji krše pravila: vožnja o ukradenim vozilima, noseći ukradene robe. Ako bi došlo do povrede u policiji, što će biti naređeno da se zaustavi. U slučaju poslušnosti, koju je donio kaznu. Ako ne prestanu, a zatim počinje potjera za vas, a onda su otvorili vatru.

3) Bandits - premjestiti na planeti. Oni mogu stajati na marginama, nudi vam pričati. Ako se zaustavi, oni oduzeti robu. Da li razbojnici možete kupiti ukradeni auto ili tražiti da kradu robu od konkurenta.

Kamioni 2 igra vam daje priliku za različite vrste vozila:

[1] _0_) Traktori - 13 modela.

2) Vans - 9 vrsta.

3) Automobili - 12 modela.

4) Autobus.

Kamioni 2 igra je vrlo zanimljiva i vrlo neobičan. To je ono što ga čini još atraktivnijim!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more