Oznake

Dar

Alternativna imena: Dar Bogov, dar bogova

Dar bogova Online - besplatna multiplayer online role-playing igra koja je vrijedna igranja proizvod naftovod. Igra se odvija u posebnoj čarobni svijet Dar. Ovaj svijet je na rubu između života i smrti, jer se njegovi stanovnici nedavno doživio neviđen razornu moć u svojim katastrofe pod nazivom "Kara." U ovom svijetu postoji bori između sebe božanstva lijevo i desno ruke.

Pridružite nam se u igri dar bogova je vrlo jednostavna i neće potrajati mnogo vašeg vremena. Sve što trebate učiniti - je da unesete korisničko ime i lozinku za pristup igri i vaše e-mail adrese, koje kasnije ćete dobiti obavijest da je registracija završena dar bogova. Nakon toga, trebat će vam da odaberete svoj zaštitnika boga, koji je pravi mentor. Izbor ovisi jako puno na putu da postane i vaš lik. Lijevostrane bogovi - bogovi zlih sila, smrt, vječnu patnju i strašna okrutnost. Za razliku od njih, bogovi desnica - Bogovi sklada, dobrote i pravde. Ovisno o odabranoj strani, prije nego što otvorite priliku postati učenik Djevice, ili blagdan branitelj, inače Terror Uništenje ili tugu, ako se odlučite na put u lijevoj ruci. Važno je zapamtiti da je izbor zaštitnika može napraviti samo jednom.

Igrajte dar bogova će, bez iznimke, svaki, jer je igra prilično zahtjevna o specifikacijama vašeg osobnog računala. Sve što je potrebno - računalo s preglednikom spojen na World Wide Webu.

Ugodno zadovoljni grafički element u igri. To će biti cijenjen od strane čak i najiskusnijih igrača. Likovi i zgrade izvučeni vrlo detaljno i ljepota mjesta ne mogu prestati pitati, čak i nakon više sati igranja. Sve u svemu, svi koji su sastavni dio prekrasnom ambijentu u kojem volje uronjeni počinju igrati. Osjećaj kao da ste u istini dobiti u ovoj najljepše čarobnom svijetu.

Dar bogova online igre koji će zadovoljiti svaki igrač zanimljiv i kvalitetan osmišljen sustav borbe. Dakle, pobjeda u borbi ovisi o tome koliko dobro kombinirati poznatih vrsta napada vas ili posebne vještine karaktera. Drugi važan aspekt je da je, pod pokroviteljstvom bilo božanstvo prolazi Scramble. U početku, bori sa svojim vršnjacima protivnika, u velikoj mjeri određuje ishod bitke sreće, ali s razvojem svog lika, što se sve više i više kontrole nad svojim borbene učinkovitosti kontrakcija. Ne samo treba zanemariti činjenicu da je nosi sa svojim likom, jer to izravno ovisi o visini štete koja će se odraziti kroz kvalitetan lanca maila ili dobar kacigu.

Glavno obilježje igre je prisutnost tzv darove - posebne sposobnosti dobio karakter, ako on slijedi put svoje besprijekorno zaštitnika boga. Svaki od bogova daje nalog svojim sljedbenicima je jedinstveni skup "darove". Kroz ovaj igrati online vrlo zanimljiv dar bogova.

Valute koje igra dar bogova nudi online karakter - srebrni novčić. Za njih, imate priliku za kupnju za svoj odjela raznolikom opremom i oružjem. Srebro također može biti potrošen na druge korisne i važne stvari u putovanju junaka. Dar bogova igrati postaje sve zanimljivija u svakoj novoj razini uzeti, jer s povećanjem karaktera, stalno povećanje njegove brojne karakteristike, kao što su, primjerice, napad ili obrana.

Online igre dar bogova - je sve što je potrebno za svakoga tko želi da se opustite, ne samo tijelo nego i dušu i dobiti puno užitka od online zabavu. A još više ako je počeo igrati igru ​​dar bogova s ​​njihovim drugovima, nema sumnje da je zadužen za dobre osjećaje za dugo vremena igra je pod uvjetom da vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more