Oznake

Najmračnija tamnica 2

Alternativna imena:

Darkest Dungeon 2 je nastavak poznate i nevjerojatno uspješne RPG igre. U igri ćete vidjeti uobičajenu sumornu ručno crtanu 2D grafiku. Svaki novi pogled ili pejzaž je remek djelo. Ne postoji ništa slično u svijetu, u ovom slučaju grafika je postala još jedinstvenija u usporedbi s prvim dijelom. Glazba i glasovna gluma pomažu stvoriti neopisivu atmosferu.

Putovat ćete kroz svijet zahvaćen prljavštinom. Sumorni krajolici propadanja su posvuda. Vaš tim će imati vrlo opasno putovanje diližansom u pokušaju da zaustavi smrt svijeta.

  • Nadogradite borbene vještine svojih heroja
  • Gledajte kako se njihov odnos razvija tijekom putovanja
  • Dobijte resurse za nadogradnju oružja i opreme
  • Istrebi zlo na svom putu
  • Nadogradi poštansku kočiju

Igra je još uvijek izuzetno teška. Svaka pogrešna odluka dovodi do smrti tima. Ali čak i ako ne uspijete, to će vam omogućiti da dobijete više resursa u sljedećem pokušaju i idete dalje.

Tijekom putovanja morat ćete proći pet regija. Svaka od ovih regija ima svoje stanovnike i neprijatelje. Morat ćete napucati glavu odabirom najučinkovitije strategije.

Put je izuzetno opasan, ali bit će kratkih pauza u konobama. Ovo vrijeme može se potrošiti na nadogradnje i kratki odmor za heroje.

Vaš tim sastoji se od vrlo različitih likova. Prevladavajući poteškoće zajedno, mogu postati najbolji prijatelji, ili obrnuto, svađat će se i gnjaviti jedno drugo. Timski odnosi imaju veliki utjecaj na bojno polje. Likovi koji se teško podnose bore se mnogo manje učinkovito. Pretjerani stres može pokvariti odnose u svakoj tvrtki. Pripazite na ovaj parametar i pokušajte pronaći ravnotežu između zabave za borce i pripreme za nove izazove.

Sustav borbe je na poteze, neprijatelji i vaši borci se izmjenjuju. Odaberite vrstu napada ili upotrijebite druge talente boraca. Na primjer, možete ojačati odred ili oslabiti neprijatelje.

Najozbiljniji neprijatelj je uvijek s tobom svugdje. Tijekom igre morat ćete pobijediti pet svojih slabosti.

Prije svakog novog izazova imat ćete priliku malo promijeniti svoju strategiju i taktiku kako biste bolje odgovarali zadatku koji je pred vama.

Zasebno, vrijedi istaknuti glazbu koja savršeno nadopunjuje svijet igre. To nije iznenađujuće, budući da je Stuart Chatwood obradio glazbu, a Power Up Audio tim radio je na zvučnim efektima. Glas priče posuđuje profesionalni glumac Wayne June.

Projekt je još uvijek dostupan u fazi ranog pristupa. Ali sada nema ozbiljnih nedostataka, a s izdavanjem konačne verzije pojavit će se još više avantura, manji nedostaci bit će ispravljeni.

Igranje Darkest Dungeon 2 je zanimljivije, a ono što se događa razumljivije je ako ste već upoznati s prvim dijelom. Ali ako ne, ne brinite, to je druga priča. Mali vodič na početku pokazat će vam sve značajke igre.

Darkest Dungeon 2 besplatno preuzimanje na PC, nažalost nije moguće. Ovo remek-djelo možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Započnite svoje putovanje kroz umirući svijet upravo sada i uništite zlo koje je zaplelo sve u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more