Oznake

Darksiders 2

Alternativna imena: Darksiders 2

Darksiders 2 igra je nastavak uzbudljive utakmice pune Darksiders. Ova igra kombinira stilove i spesher ulogu borca.

Imaš u igri Darksiders 2 putovati svijetom u potrazi za avanturom, u borbi protiv neprijatelja, riješiti teške tajne, a istovremeno da steknu iskustvo, novu opremu i postaje najmoćniji protivnik njegovih neprijatelja.

Preuzmite Darksiders 2 možete sa službenim igri stranica ili na drugom mjestu koje pruža ovaj pristup.

Game Darksiders II pretpostavlja registraciju na forumu, gdje možete razgovarati sa drugim igračima o različitim značajke igre.

Na mjestu je video igra Darksiders 2, koji prikazuje različite značajke igre.

Da bi se početi igrati Darksiders 2 na PC-u, što će najprije morati preuzeti igru ​​Darksiders 2 sa stranice. Također možete ga skinuti preko torrent datoteke, ali prije toga će morati instalirati odgovarajući program.

U video igre Darksiders 2 što će imati priliku igrati jednu od sljedećih znakova:

1. Smrt - jedan je od glavnih likova u igri. Njegov brat - to je rat. Nakon što je ušao u ropstvo rat, on je otišao tražiti njega bez upozorenja na Vijeću. Smrt je vrlo lukav protivnik, on uvijek pokušava biti snalažljiv neprijatelji. Da biste dobili dušu, Smrt mora imati tipke anđela i demona.

2. Očaj - Smrt je pravi prijatelj. Očaj sa sebe je warhorse. Vi ćete imati pristup do njih od samog početka.

3. Pepeo - predstavljao kao ptica koja sliči vrana. On pomoćnici stvari smrti u različitim lukavih i okrutnim namjerama. Pepeo prikazan u crne i zelene boje.

4. Old Crow - to najmudrije stvorenje u igri. On zna sve tajne i misterije. Da biste dobili pomoć od Starog Crow smrti morala dati amajliju s dušama Nefila. No Crow nije bilo dovoljno, da želi uništiti ovu amajliju. Smrt je odlučio da se na Raven, jer nije mogao podnijeti da vidi uništenje amajlija. Kao rezultat, smrt poraženi Raven.

5. Abšalom - ovo je drugi brat smrti, ali oni imaju loš odnos. Nakon smrti ubio sve Nefili, Avessal ga izazvao na dvoboj i izgubio. Im priliku da se ponovno sastati u Izvor tušem, a ovdje samo za Avessala bitke koja je završila u porazu. Smrt je udario drugi put brata.

6. Samael - demon iz prvog dijela. On je šef i ljubavnik Lilith. Ona ima jednu tipku na vlast tušem. Samael zamisliti bitku sa smrću, na kraju su morali dobrovoljno dati ključ.

7. Lilith - to je draga i ljubitelj Samael. To je ona koja je stvorila Nephilima. Ona je pomogao naći Death Samael, već je to učinila za svoju vlastitu korist. Trebalo joj je oživjeti neke od likova koji su stala uz Lucifera i bili među njegove vojske.

8. Vulgrim - to je uobičajeni demon koji se bave trgovinom. Tijekom igre pomaže na razne načine smrti, i smrti s njim.

Uronite u svijet nevjerojatnih događaja Darksiders 2!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more