Oznake

Tamne duše 3

Alternativna imena: Dark Souls III, Dark Souls 3

Game Dark Souls 3: Gothic Fantasy.

Japanska tvrtka From Software čuva tajne podatke o nastavku drugog dijela Dark Souls-a, dajući ih u malim količinama tijekom festivala, izložbi i intervjua. Od onoga što je postalo poznato, oblikuje se atraktivna slika, a obožavatelji čekaju da igra Dark Souls 3 bude dostupna. Ako se izvanzemaljske snage ne miješaju, njegovo oslobađanje će se dogoditi 24. 03. 2016 u Japanu, a ostatak svijeta će čekati do 12. travnja kako bi pustio Dark Souls 3.

Prikupljanjem dostupnih podataka malo po malo, možete dodati mozaik dojmova i činjenica. Za početak, Action / RPG se razvija s otvorenim svijetom istovremeno za tri najpopularnije platforme:

  • Jedan Xbox
  • Windows
  • PlayStation 4

Igra će biti distribuirana na optičkim diskovima i uz mogućnost preuzimanja Dark Souls 3 na službenim stranicama. Ima dva načina igre: multiplayer i single player.

Glasine, nagađanja i činjenice.

Pokušavajući saznati nijanse noviteta, producent izdavačke kuće u Japanu Atsuo Yoshimura, postavio je pitanja o značajkama igračke, ali je spretno izbjegavao specifičnosti, potvrđujući samo da će Dark Souls 3 na PC-u i drugim platformama doista biti teško proći od prvih minuta. Zato se pripremite za tešku bitku u mračnom svijetu.

Iz igračke priče, jasno je da je proizvod prožet mističnošću s prepoznatljivim značajkama japanske filozofije i mitologije. Lik luta kroz oronuli teritorij kraljevstva, istražuje dvorac, bori se s čudovištima. Okružena je tamnim zidovima, isprepletena s mrtvim korijenjem biljke, a nad glavom mu visi tamno nebo.

Jednom davno, heroj je bio opčinjen, a sada je poslan u kraljevstvo Dranglik da se riješi svoje supersvjetske suštine. Da bi uhvatio tajanstvenu dušu, morat će se boriti s nadnaravnim stanovnicima kraljevstva, koji se na samom početku sastaju nakon što su odabrali početnu klasu i odmah se spuste u gustu stvar.

Heroj je iznenađen onim što je vidio kako se sivi koščati stanovnici mole tijelima na stablima i kamenim kipovima zmajeva. Ali on nije predodređen da se dulje dive ovom spektaklu, jer mu se brzo posvećuje pozornost, a bitka počinje.

Bezbrojna čudovišta napadaju viteza, a njegov mač nikad nije poslan u korice. Junaka napadaju demoni svih pruga podzemlja, pobunjeničke armije kostura, oklopljeni divovi, mehanički zmajevi, tri glave hidrasi rastu iz zemlje.

voditelj projekta Hidetaka Miyazaki jednom je rekao da je volio predstaviti zmajeve na samom početku igre, pa je susret s njim neizbježan. Međutim, malo ljudi zna da čudovište strašnog tipa može biti ubijeno uz pomoć mana mana klase, a ako se to učini, junak prima 27.000 duša koje tek počinju svoju avanturu.

Kretanje kroz zadimljene zemlje, lik mora uspjeti odbiti napade i istražiti svijet oko sebe, primajući informacije od monologa stanovnika kraljevstva i opise predmeta koji se susreću. A budući da ne postoji određena veza između priče i nove serije, sami igrači mogu odlučiti i pogoditi kako je nastalo kraljevstvo Dranglika ili što je uzrokovalo smrt Lordrana.

U zaključku.

Dark Souls 3 mogu se kupiti rezervacijom ili čekanjem na službeno izdanje. Vjerojatno u početku će biti Dark Souls 3 verzije za igraće konzole, a kasnije će biti objavljene na Windows platformi. Budući da autori dosta toga zaustavljaju, zadržavajući intrigu među navijačima, to nije činjenica, a proizvod će vjerojatno biti dostupan istovremeno u svim smjerovima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more