Oznake

Tamne Swords

Alternativna imena: Tamne Swords

Tamne mačevima online - ovo je masivno multiplayer online role-playing game (besplatni MMORPG). U svijet mašte online igre mračnim mačevima, vi ćete biti suočeni s sučeljavanja sirovu snagu i magičnih sila tame i svjetlosti, kao i reda i kaosa.

Da bi se priključila Darkswords igru, morate ići provjeriti tamne mačevima. Prva stvar koju trebate učiniti je otvoriti račun i uploadati svoj karakter ofsayta igra klijenta. Pogledajmo procesu stvaranja:

1) Odaberite svoje rase (utrka određuje osjetljivost na različitim područjima djelovanja): Orci, vilenjaka, ljudi, patuljaka i drowa;

2) odrediti sliku karaktera (to je izgled, u kojoj svatko može vidjeti): tri muška i tri ženska;

3) Odaberite početne karakteristike (oni igraju važnu ulogu u karijeri karaktera): Snaga, Ustav, spretnost i inteligencija;

4) Odaberite oružje: mač, sjekiru, koplje i nož;

5) odabrati početni grad (stoga možete pokrenuti igru): Seastone, Fort Arkijah i rubinima.

Identification Register u igri mračnim Swords je završio i pokrenete igru. Na svoj prvi ulazak u online igri mračnim mačevima, lik dobiva u središte svog izabranog grada - ". Stairway to Heaven" mjesto Opremite svoj trening karakter set uniformu, dobiva barem početi ljekovitih napitaka. U budućnosti, vaš lik kada izađete iz igre, spremili, gdje igra bila gotova za posljednji put.

Igrajte igru ​​Tamno Swords Online, možete sudjelovati u raznim obrtima: Alkemija, Ribarstvo, Agrokultura genetika ...

Tamno mačevima online igra vam omogućuje da kupnju oružja, opreme i odjeće, kao i obnoviti zalihu ljekovite napitke ili prodati svoje trofeje - sve što možete učiniti u trgovinama i drugim prodajnim mjestima, koji je u igri puno .

U trgovinama, online igre Tamne mačevima, postoji Guild i škola, gdje je, nakon podizanja svoje borbene razinu vaš lik može proći obuku i stjecanje novih vještina, uroka i postavke (povećanje borbene razinu događa automatski kada se određena količina Iskustvo na sadašnjoj razini).

Za spremanje stvari i novac za svoj lik u igri mračnim mačevima, tu su hoteli i banke, koje su u izobilju u većim gradovima i mjestima igre Tamne mačevima.

Igrati online igre tamne mačevima, možete ići daleko, ali sigurnu plovidbu brodovima i posebnim mjestima pod nazivom "Luka".

Značajan aspekt igranja u mračnim mačevima, su PvP bitke, za koji postoji lokacija Arena. Značajka Areni je poštena borba bez smetnji. Istovremeno u Areni može biti više od dva igrača ili skupine igrača.

Igrajte tamne mačevima, možete upoznati s tri škole borbene magije i prema tome tri elementa: vatra, hladno i munje. Borba protiv uroka na račun "otpora" ili drugih elemenata, što ovisi o nekoliko parametara, razina obuke, oprema i cehovi.

U svijetu mračnim mačevima, postoje takozvani Vjerske vještine (njihovih 3 vrste). Ustajanje Vjerske vještine, dobivate pristup vjerskih objekata, koje daju priliku da se jedinstvene sposobnosti da se uvelike poboljšati sposobnost vašeg lika.

U mračnim mačevima igraju klanovi može biti formirana (pridružio klan može sudjelovati u klan ratova i dobiti bonus, kao i za snimanje i nadzor teritorij, uzimajući u svoj klan ili zlatnih trofeja s teritorija pod kontrolom). U mračnim mačevima vrši automatski svaki dan turnira (ovdje možete pristupiti trgovine alkemiju "Zlato banke" i osvojite nagradu).

U mračnim mačevima imati priliku kupiti kućne ljubimce (poznato): lisica, vuk i Pallas. No, imajte na umu da Familiars potrebna vaša briga, plaćanje za koje će biti njihovo zalaganje i vještine s kojima će vam pomoći u borbi.

Na kraju pregleda, možemo reći da je u tamnim Swords igri će biti zanimljivo, jer postoji mnogo različitih zadataka, mjesta, misije, postoji čak mogućnost da učvrstite čvor srca dvoje ljubavnika. Registracija Coming tamne mačevima, možete ga isprobati sve. Postanite dio ove igre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more