Oznake

Dawngate

Alternativna imena: Dawngate

Game Dawngate - fantastičan MOBA-strategija, koja će preuzeti ulogu automat karakter. Vožnja prvak, možete uzeti beskonačan slijed događaja koji su pripremili priču. Waystone igre, tvrtka koja je razvijen od projekta, obećava da nedostatak avanture neće. Savršeno uravnotežen, fleksibilna, uzbudljivo, duboko gameplay bilježi vrlo prve minute. Osim toga, igra i dalje razvijati i uprava nije čuo na želje korisnika napraviti promjene u skladu sa svojim interesima. Sada je naglasak na sposobnosti da stvori zajednicu, zanimljivu priču, izvorni sadržaj i slobodan razvoj likova. Kao što je začet po osnivača, ostat će u Dawngate online klasične MOBA igranja, plus tu će biti atraktivna igra elementi, vodeći svoju novinu. Prolaz igri svakako donijeti puno zabave!

Dok je igra pod PTA, detaljan popis zahtjeva sustava je nepoznat. No, pretpostavlja se da se u ovom slučaju ne bi trebalo biti prepreka, a mogu čak i igrati Dawngate vlasnika računala s prosječnom konfiguraciji. Postanite registracija pomoć Dawngate. Morate napraviti zahtjev za sudjelovanje u testiranju igru, ostavljajući svoju e-mail adresu na službenim stranicama. Ovdje ćete naći dogovor upute, što znači sama usvajanje.

Počeo igrati Dawngate, morate shvatiti što se događa. Na karti igri postoje dva glavna koridora. Između njih i oko njih je šuma. U četvrti šume su neutralne čudovišta koje mogu ubiti raditi. Glavni neprijatelji su također ostali igrači. Unutar postoje četiri koridora bankomat. Dvije od njih su neprijatelji. Oni mogu pokušati uhvatiti da bi dobit ili barem pauze puta je nemoguće da ih iskoriste. Dobro, to smetati neprijatelja, ostavljajući ga bez ičega! Trebali biste nastojati uništiti neprijateljske kule u hodnicima i na kraju razbiti tuđe bazu uništiti glavnu zgradu tamo. Naravno, to bi trebalo razbiti upornost protivnika, jer oni bi odličnu obranu. Usput, ne treba zaboraviti da je na sve i zaštiti svoje vlastito dobro. I zapamtite, još jednom, uništenih tornjevi imaju tendenciju da se oporavi, a često ponovno napasti ih. Ukratko, neće biti dosadno! Dodaj u ovoj više i resursa potrebama, i plijen koji imaju gledati, potrebu poboljšanja stvari koje su u vašem posjedu, sjenčanje parametre junaka. Djelujući kao tim, trebali biste biti svjesni osobnog interesa, inače koja je svrha da se nešto što je cilj? Brige u Dawngate online će biti dovoljno da se uljepšati svoje slobodno vrijeme.

Odabir za ulogu, što možete vidjeti postoje četiri opcije za izabrati najprikladniji. Vi ćete biti u mogućnosti prilagoditi junak na putu, jer je svaka opcija ima neke bonuse. A ti bonusi su učinkovite u određenim stilovima igre. Osim što će imati niz atributa. Koristite bilo koji od njih može biti u pravo vrijeme. I, naravno, reći nekoliko riječi o malim stvarima podružnice. Počevši stavki će biti šest, a svaki od njih je dostupna dva puta poboljšali. Rezultat je ugodan raznolikost u oružju, bez koje, kao što znamo da ne može otići u bilo koju borbu. Tijekom igre ćete zaraditi novac i potrošiti ga u skladu sa svojim potrebama. Na primjer, trebate povećati parametar Done - kupi odgovarajuće elemente.

Možda u ovom trenutku igra nije tako savršen kao što smo željeli, ali sigurno se može naći dostojanstvo, ne možete pomoći, ali cijenimo. Pridružite se sada da se dobro zabaviti i dobiti priliku da izraze svoje mišljenje. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more