Oznake

Dani su išli

Alternativna imena: Race gon

Game Days Gone: triler apokaliptičnog svijeta.

U ljeto 2016. godine, u ljeto 2016. godine, američki programer SIE Bend Studio na izložbi E3 predstavio je svoj projekt. Postali su igrači Days Gone za jednog igrača s otvorenim svijetom za PlayStation 4 platformu, gdje su događaji od treće strane. Prema predstavljenoj najavi, radnja je vrlo uzbudljiva. Posebno će voljeti ljubitelje svih vrsta katastrofa. Događaji predstavljeni u igračkama, to je razdoblje nakon katastrofe koja se dogodila prije dvije godine. Pandemija je pokosila gotovo cijelu populaciju, uništavajući čak i velike gradove.

Mnoga su mjesta postala gradovi duhova, a ako je život preživio, onda su to ili nakaze ili hodači mrtvi. Samo je šačica ljudi preživjela ovaj užas, ali su raspršeni u malim skupinama diljem zemlje. Je li vrijedno toga potražiti ili je bolje izbjeći dugo-životno pitanje života i smrti. Njih zbunjuje protagonist bivšeg kriminalnog đakona sv. Ivana, a sada lutalica.

Što je poznato o igri.

Igrajte Dane Gone Ljubitelji žanra su spremni, a ima ih dosta. Glavne značajke igre su:

  • Spremanje čitača za kretanje
  • Pronađite korisne predmete
  • Poboljšajte uz pomoć oružja i vozila
  • Stvorite zamke za zombije
  • Dispel napada
  • Roba za opskrbu i resursi
  • Skin na bilo koji način

Budući da nema granica, junak putuje u bilo kojem smjeru, otkrivajući nova područja i koristeći njihove osobine u svoju korist. Krajolici, blago rečeno, tmurni s vulkanskim ožiljcima, prostrani su prostori uz pacifičku obalu. I nekad gusto naseljeni gradovi pojavit će se pred vama u ruševinama, gdje je teško naći pouzdano sklonište od bijesnih stvorenja.

Među njima su salamanderi, koji su nekad bili tinejdžeri, ali su bili zaraženi tijekom epidemije. Njihov stil napada, premlaćivanja i bijega. Horde su organiziranije i brojnije, pa stoga djeluju skladno. Šetaju cestama u potrazi za hranom, a kad nađu bogatu zemlju, mogu dugo ostati na ovom području. U svojim akcijama mogu se pratiti prethodno stečene vještine, a svaka koristi svoj svojstveni talent. Sada su ta stvorenja zabranjena, odnosno, sada imaju nova načela, gdje je snaga glavna stvar. Jedina stvar koja je bitna u ovoj situaciji je da ostanete živi, ​​i bilo koji način će učiniti, ali prvo, nemojte zaboraviti preuzeti Days Gone.

Kao što kažu autori igračke, ona je uvijek opasna u njihovom stvorenom svijetu i praktički nema vremena za predah. Glavni lik mora uvijek biti spreman odbiti sljedeći napad. Oni koji se odluče igrati Dani Gone trebaju biti svjesni da je ovo simulator preživljavanja, iz kojeg sve teče.

O glavnom liku.

Ali zašto je đakon postao glavni lik, i zašto je još uvijek uspio izbjeći smrt? Među njegovim osobinama nepromišljenost tijekom vožnje motocikla. U prošlom životu bio je dio bajkerske bande i od tada je zadržao korisne vještine za preživljavanje. Kao što znate dečki na motociklima često krše pravila, što dovodi do sukoba s policijom, i često moraju pobjeći od nje. Tijekom godina ovo je postalo osnovni instinkt koji pomaže kada je potrebno pobjeći od krvoločnih čudovišta.

đakona, iako je negativan junak, u danima iPlayer Gone, nedostatak moralnih načela također postaje ključ uspjeha. On pametno drži oružje i zna kako ga poboljšati iz materijala koji su vam na raspolaganju. Isto vrijedi i za njegov čelični konjski motocikl, koji je također doživio značajne promjene.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more