Oznake

Dayz Samostalni

Alternativna imena: Dayz Samostalni

Dayz Samostalni online - fantastičan multiplayer igra postapokalipsticheskoy subjekti stil pucač. Projekt je nastao kao amaterski Dinnom Hall Osim igre ArmA 2 . Međutim, na kraju smo dobili potpuno neovisan igra motor pomoću Prava Virtuality 3 . Stvarni igranja je vrlo realan. Vi ćete biti ugodno iznenađeni kvalitetom grafike i dinamike javljaju oko događaja. Morate se vratiti u budućnosti i iskustva u vlastitoj koži što bi moglo biti života nakon kataklizme. Možete pronaći sebe Chernarus - post-sovjetska država. Uoči borbe za pravo na život. Vi ćete osjetiti što znači da gladuje, zamrznuti, pate bez pitke vode, a nema kraja nauditi nepoznate viruse. Morati naučiti prevladati sve te "čari", budući da je Dayz Samostalni predstavu. No, to nije sve. Vi ste okruženi neprijateljskim zombija. A poznato je da postoji bez ikakvih principa i razumijevanja. Oni su sposobni za ubojstvo za ništa, a ljudi ovog okrutnog svijeta samo obraniti. A to znači - ubiti zombija - Vaš dnevni zadatak. Budite oprezni! Nakon smrti igre - nepovratan proces. Ako je ubio, moraju ponovno pokretanje igrati igru ​​Dayz Samostalni, bez očuvanja prethodnih postignuća.

U nesretnom budućnosti ćete uzeti Dayz Samostalni registraciju. Vi samo trebate ispuniti službenu stranicu za to predviđenom obrascu. Dayz Samostalni omogućuje vam da isprobate za besplatno igranja. No, želim upozoriti da je slobodan račun ima neka ograničenja. Ako želite igrati u punoj snazi, morate kupiti ključ koji je trajno i vrijedno, u principu, ne toliko.

Tijekom igre ćete morati koristiti mnogo različitih subjekata. Sve vrste opreme, ogroman broj oružja, odjeće za junaka, plinskih uređaja, prijevoza - bez ne mogu to učiniti. Usput, oružje može se mijenjati. I ne zaboravite da je ovo oružje nosi. I kao zraku su vam potrebni lijekovi. Uostalom, ovdje pojačanu opasnost od zaraze bolesti poput tifusa, dizenterije, hepatitis A, B, C, leptospiroze, tuberkuloze, meningitisa, prehlade i gripe. Vidjet ćete sljedećih antibiotika: doksiciklin, tetraciklina, ampicilin, ciprofloksacin, penicilin, rifampicin i cjepiva. Što drugo biste trebali uzeti u obzir? Pa, vaš lik ima fiziološke potrebe, i stoga moramo razmišljati kako ih zadovoljiti. Zanimljivo, lika može se mijenjati. To sve ovisi o vašem stilu igranja. Na primjer, je odjeća postala prljava, pojavljuje pljeve na njegovom licu, ožiljcima tijela.

Da bi se lakše držati, igra Dayz Samostalna predviđa stvaranje klanova. U skupini igrača više samopouzdanja, i, odnosno, i sposobni su značajne podviga. Na kraju želim da zapamtite sljedeće značajke igre, što je promjena u krajoliku oko vas dok se krećete prema naprijed, te utjecaj vremenskih uvjeta na ono što se događa. Oni koji pokušavaju igrati, nikad ne reci da je gameplay loše projektirani ili kako je to dosadno. Možete vidjeti za sebe kako je to divno zabavu, dizajniran za prometnu slobodno vrijeme. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more