Oznake

Mrtvi svemir 2023

Alternativna imena:

Dead Space 2023 svemirska pucačina s RPG elementima. Ovo izdanje možete igrati na računalu. Grafika na najvišoj razini, slika osvaja realizmom. Svim likovima daju glas glumci, a glazba je odabrana s ukusom.

Igra ima dobar zaplet. Ime vašeg lika je Isaac Clarke. On je inženjer na rudarskom brodu Ishimura. Posada ovog broda umrla je od ruku neprijateljskih čudovišta zvanih Necromorphs, a Isaacova žena se izgubila u brojnim hodnicima broda.

Upotrijebite svoje vještine i alate za popravak brodskog motora i navigacijskih sustava. Putem ćete morati pronaći svoju ženu i suočiti se s brojnim opasnostima, uključujući krvoločne suputnike, čudovišta.

Bit će nešto za raditi:

  • Istražite brodske sobe
  • Pronađite rezervne dijelove koji su vam potrebni za popravke
  • Pronađite ženu protagonista
  • Uništite sve nekromorfe na koje naiđete

Sve će to pomoći vašem liku da se živ izvuče iz nereda. Ali bez prolaska kroz tutorial na početku igre, ništa se ne može dogoditi.

Postupno, tijekom prolaska igre, moći ćete vratiti cijelu kronologiju katastrofe koja se dogodila i saznati uzrok smrti posade. Pronađite sačuvane zapise da dobijete informacije i shvatite kako obnoviti glavne brodske sustave.

Programeri su posvetili maksimalnu pozornost detaljima, svaka je soba rekreirana vrlo precizno. Atmosfera na brodu je tmurna, osvjetljenje je slabo, a čudovišta vrebaju iz sjene. Jezivi zvukovi čine ono što se događa još strašnijim.

Ovo je pravi svemirski horor koji može preplašiti posebno dojmljive igrače.

Borbeni sustav prilično je kompliciran, bolje je ne zadržavati se. Odgoda u napadu može dovesti do ozljeda ili čak smrti protagonista. Nije uvijek frontalni napad najbolje rješenje, stealth će izbjeći bitke gdje je to moguće.

Kako napredujete, vaš će heroj postajati sve jači. Možete odabrati koje ćete vještine poboljšati kako stječete iskustvo. Nadogradite svoje oružje i oklop kako biste se učinkovitije suprotstavili čudovištima i ludim preživjelima.

Pokušaj pronaći Nicole, tako se zove Isaacova miljenica, prije nego što krvoločna stvorenja uspiju doći do nje. To neće biti lak zadatak i neće nužno završiti uspjehom.

impresivnih ljudi, poput djece, ne bi trebali igrati Dead Space 2023. Svemir je sumorno i mračno mjesto, a programeri su ga napunili krvožednim stvorenjima.

Igra je znatno poboljšana od prvog izdanja. Poboljšana grafika, audio pratnja još realističnije prenosi sav užas i propast svemirskog broda. Trenutno izlazi mnogo remakeova, od kojih ne zaslužuju svi pozornost, ali ovu igru možemo preporučiti i onima koji su igrali prvo izdanje i novim igračima.

Dead Space 2023 besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera.

Počnite igrati sada kako biste pokušali preživjeti u bezizlaznoj situaciji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more