Oznake

Dead Island: Riptide

Alternativna imena: Dead Island: Riptide

Igra Dead Island: Riptide je nevjerojatna računalne igre. Ova igra je dizajnirana u stilu djelovanja. Igra Dead Island: Riptide smatra uspješan nastavak prvog dijela igre.

Preuzmite Dead Island: Riptide možete sa službene stranice igre. Preuzimanje igre Dead Island: Riptide može samo odrasle korisnike. Da biste to učinili, morate odrediti datum njegova rođenja.

Igra Dead Island: Riptide vas po istim pravilima kao u prvoj verziji igre. Morate se boriti za svoj život. Vi ćete putovati po svijetu igre, koja vrvi čudovištima. Zombies će vas čekati na različitim kutovima.

Imate jedinstvenu priliku na igru ​​Dead Island: Riptide igrati lik koji je bio u prvoj utakmici. Za to morate preuzeti Dead Island: Riptide svoju igru ​​klijenta.

Također u igri Dead Island: Riptide pc novi lik koji će imati vještine gužva.

Prije početka igre, vidjet ćete o igri Dead Island: Riptide videa. U ovom video ćete naučiti različite čipove u igri, a posebno lik kontrolu i još mnogo toga.

U igri Dead Island: Riptide ima nekoliko vrsta oružja:

1. Gužva oružje: bodeži, noževi, mačevi.

2. Kretala oružje: mine, granate.

To je standardni oružje. Ali možete boriti zombije i materijala pri ruci. Neki od oružja možete mijenjati. Za to morate skupljati posebnih materijala i pronaći recepte.

Nakon toga možete povećati štetu svojih oružja.

U igri Dead Island: Riptide kom ćete se susresti s pet likova. Svi likovi su jaki samo u svom području.

Možete pumpa svoj lik na nekoliko načina:

1. Survival - u smjeru morate igrati za opstanak protiv zombija. Razina vaše zdravlje i izdržljivost postaje znatno više nego na početku igre.

2. Fight - ovdje ćete morati dokazati pravi ratnik koji se boji ništa. Borba povećava kritičnu štrajk.

3. Rage - u tom smjeru i snazi ​​svog napada uvelike se povećao. Vi postati gotovo nepobjedivi.

Igra Dead Island: Riptide zadovoljit će igračima realne događaje. Svi otkucaja će biti prikazan na tijelu neprijatelja, krv će se prikazivati ​​rijeku i fontana. Vaši protivnici će pasti i štapići koji ih krše, letjet će na komadiće.

Specijalni gosti ovdje, da ne bi trebali čekati. Mnogi gosti u igri Dead Island: Riptide jednostavno zemljište ili izborni. Više zadataka u igri su vrlo jednostavna i ne bi puno truda u izvedbu. Međutim, neke misije u igri je vrlo uzbudljivo.

Multiplayer igra Dead Island: Riptide smatra zanimljivije jednog igrača. U multiplayer igra može igrati do četiri osobe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more