Oznake

Dead Space 2

Alternativna imena: Dead Space 2

Igra Dead Space 2 je jedan od najuzbudljivijih računalnih igara.

Preuzmite Dead Space 2 možete igrati samo ako imate punih osamnaest godina. Preuzimanje igre Dead Space 2 imate priliku na službenim stranicama igre ili bilo koji drugi, koji pruža takav pristup.

Prije utakmice, imate jedinstvenu priliku vidjeti o igri Dead Space 2 videa. Ove video će vas upoznati sa svim značajkama igre: likovi, grafika i ostalih elemenata.

U igri Dead Space 2 kom igraju ćete biti upoznati sa sljedećim znakovima:

1. Isaac Clarke je protagonist. Ovaj lik je u prvom dijelu utakmice. Isaac je bio jedina osoba koja je preživjela brod "Ishimura". Nakon nekih događaja u igri, on se našao u nesvjesnom stanju na stanici Titan. Njegov glavni zadatak je uništiti igru ​​Obelisk. Ako to ne učini, to će patiti cijeli život.

2. Hans Teydmann je nasljedna direktor postaja Titan. On ima najviši rang u civilnom društvu. On je bio taj koji je pokrenuo projekt Obelisk i smatra glavni protivnik Izaka. Isaac još uvijek uspijeva da ga uništi.

3. Ellie Langford je pilot. Bila je vrlo sretan da opstane u okrutnim napadima nekromorfov. Ona je jako lijepa i može upravljati različite vrste strojeva. Zbog Strauss izgubio oko, ali to nije spriječilo njezino priliku za bijeg. Zajedno s Isaac preživio.

4. Nolan Stross je lik koji pati od psihičkih poremećaja. Pao je u strašnom ludila. Zbog njegove bolesti što je ubio svoju ženu i soje njegov sin. Bilo je tijekom jednog od napada.

5. Daina Le Guin je yunitologii fanatik. Rano u igri to pomaže Izaku, ali uskoro će svi znati da je njegova svrha - je projekt obelisk. Ona umire jurišne strojeva.

6. Nicole Brennan je djevojka Isaac. Umrla je u svom brodu prije tri godine. U drugom dijelu igre koristi izgled djevojke obeliska ukrotiti Izaka.

U igri Dead Space 2 Weapon najraznovrsniji

1. Svjetiljka - prvo oružje od protagonista.

2. Plazma rezanje - je predmet za rezanje mineralne stijene.

3. Obojili plazma rezač - besplatno je oružje koje je došlo u prvom dijelu utakmice.

4. Pulse Rifle - ova vojska tipa jurišna puška.

5. Laser Rifle - za industrijske rezanje ruda, teška alat

6. Pipe Cutter - poseban uređaj za točkasto rezanje, itd.

7. Bacač plamena - industrijska plamenik, vodik.

8. Riveter - uređaj koji puca zakovice.

9. Snaga rezač - je moć rezač puls, industrijska.

10. Snajper - oružje koje pogađa metu na udaljenosti.

11. Kontakt mina - je moćno oružje.

12. Drotikomet - oružje koje se koristi da se duboko uzorke.

13. Snaga pištolj - Ovaj priručnik akcelerator gravitons.

14. Remen za pištolj - jednostavan oružje koje se pojavljuje na izazovne razinama.

Igra Dead Space 2 je pun različitih misija i podijeljen u poglavlja.

Jedini pravi igrači pod silom igri Santa Space 2.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more