Oznake

Dead Space 3

Alternativna imena: Dead Space 3

Igra Dead Space 3 je fascinantno sci-fi računalne igre. Događaji u ovoj igri razvijena od strane treće strane. Dead Space 3 - to je strijelac, koji je osvojio mnoge.

Preuzmite Dead Space 3 Možete igrati samo ako imate punih osamnaest godina. Preuzimanje igre Dead Space 3 imate priliku na službenim stranicama igre ili bilo koji drugi, koji pruža takav pristup.

Prije utakmice, imate jedinstvenu priliku vidjeti pro igru ​​Dead Space 3 videa. Ove video će vas upoznati sa svim značajkama igre: likovi, grafika i ostalih elemenata.

Igra Dead Space 3 play ćete postupno suočeni sa sljedećim znakovima:

  1. Isaac Clarke je glavni protagonist igre. Ovaj lik - je protagonist svih figura. On leti na planet Tau Volantis, kako bi pronašli svoju djevojku Ellie Langford i uništiti epidemije uzrokovao obeliska. On je bio u mogućnosti da prevlada halucinacije.
  2. Ellie Langford je pilot. Uz Isaac je sudjelovao u događajima na stntsii Titana. Je li s Izakom u intimnim odnosima. Željela je pronaći način da se prevlada svoje neprijatelje. Ellie misli da je Izak umro.
  3. John Carver je jedan od preživjelih iz momčadi EarthGov. Sastali su se u istom planetu s aktivacijom obeliska i strašna epidemija nekromorfov. Zbog svojih neprijatelja ubio svoju ženu i sina.
  4. Robert Norton je kapetan svemirskog broda "Eudora." On je također bio jedan od preživjelih iz momčadi EarthGov. On je bio uključen u potragu za Ellie Langford. Također, tijekom igre pomaže Isaaca i Carvera. On je ljubomoran na Ellie Izaku.
  5. Jakov Arthur Danik je yunitologii. Također, on je vođa ekstremista. On je glavni antagonist u igri. Cijela igra je pokušavao ometati Izaka. Na kraju utakmice je ubijen.
  6. Jennifer Santos je znanstveno kao član tima Ellie Langford. Na kraju igre umire.
  7. Austin Buckle je jedan od preživjelih članova tima Ellie Langford. Umro je od ozeblina.
  8. Piloti Mark Rosen i Locke su piloti brod "Eudora." Poginuo u žestoke borbe.

Igrati igru ​​Dead Space 3 trebat će po poglavlje. Sve je u igri 19 poglavlja.

Iznimno svestran u igri Dead Space 3 Weapon:

1. Minobacača.

2. Baterija.

3. Raznolikost šikare.

4. Različite vrste pušaka.

5. Truborezki.

6. Bacač plamena.

7. Hammer.

8. Kontakt mine.

9. Cannon.

10. Raznolikost pištolja.

11. Drotikomety.

12. Plazma za rezanje.

Igra Dead Space 3 bogati protivnici. Ukupno u Game 2 klasifikaciji

1. Necromorph.

2. Ljudi.

Nekromorfami najveća skupina protivnika u igri.

Game Santa Space 3 će vas ne samo svoje likove, neobične oružje privući, ali njegove grafike i sve vrste misija. Također, igra Dead Space 3 će vas razmaziti s download sadržaja. Njima je u igri više, "buđenje" i drugi. S novim sadržajem možete koristiti sofisticirane oružje, izabrati različite odjeću, kao i poboljšati pretraživanje robota.

Priuštite si nevjerojatnu količinu emocija s glavnim likom, Izak, njegovi prijatelji i njegovi neprijatelji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more