Oznake

Branitelji Ardania

Alternativna imena: Branitelji Ardania

Procesor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

Memorija: 1 GB

Video: 256 MB memorije

Disk Space: 1 GB

Branitelji Ardania - strateška igra koja kombinira načela klasične turn-based strategija žanra i popularnih modernih obrambenih kula. Branitelji Ardania 2012 nas vodi u vrlo veselo mjesto igra svemira i nikada živjeti u miru. Svaki dan ima nešto od običnih i branitelji Ardanew stalno bore s provalom demoni napadaju strašne zvijeri, pa čak i budi vječno zlo. Na sljedećem pošasti siromašni ljudi žure u punoj brzini svojemu kralju za pomoć. U branitelja Ardania 2012 kom nova pošast postala undead horde koja jeza me briga i siromašni seljaci nisu imali način može nositi s mrtve oživjeti, što znači da je dobro, ali samo vladar opet treba uzeti mač u ruke i krenite na kampiranje za spas svoga naroda.

Gameplay

Branitelji Ardania 2012 PC je križ između konvencionalne "kule" i jednostavna strategija neizravnog djelovanja. Neobično za klasične strategije vrlo uspješno spojene u branitelje Ardania, gdje možete ne samo braniti svoj teritorij, nego i da provede brze protunapade i masivni napada, koji će jamčiti skori pobjedu. Programeri odlučili dati malo više slobode i mogućnosti kako bi se izjednačio player na svoje računalo protivnika. U branitelja Ardania 2012 igrač može graditi brojne utvrde, i poslati oluja neprijateljske baze veliku količinu svojih vojnika nakon gledanja to - doći do onih ili ne, jer neprijatelj ne spava i gradi svoju obranu s pažnjom, kako bi široka konjica napada redoubts ne prodire.

Bitka bez borbe

Naravno, neprijatelj neće čekati za svoju ofenzivu i poslati svoje vojnike u osvajanje svoje uporište, ovdje ćemo morati čekati na prvi iznenađenje - u marširanje vojnika, kreće prema drugom, slatka i svečano prolaze čak i bez ulaska u malo gnjavaža. Napadaju vojnika u zaštitnim mjerama ne snažno sudjelovati, što ovu okupaciju na milost i nemilost svojih utvrda, a njihov glavni zadatak - razbiti neprijatelja obranu. Sve borbene jedinice su izrađene u skladu sa svim kanonici obrambenih kula, pod vašom kontrolom dobiva nekoliko vrsta vojnika nego borbene performanse, jednostavno rečeno, neki vojnici će se izvoditi brže, teško pobijediti drugi i treći će biti u stanju uništiti neprijateljske utvrde. Izgradite bezbroj jedinice branitelji Ardania nije dano, koji koristi strogu granicu, međutim, umirući na neprijateljske postrojbe redoubts, omogućit će vam pristup drugi dio proizvodnje "topovsko meso" i val za valom ćete uništiti neprijatelja ojačati punu i bezuvjetnu pobjedu . Na jednoj razini, što će dati pomoć jedinstvenog jedinici, junak sposoban upotrebe na bojištu Njegova snažna sposobnost. Razlikujete junak na bojnom polju neće biti teško, jer će uvelike ističu iz gomile je nevjerojatno velika u veličini. Što se tiče zaštite, od razine do razine, da ćete dobiti više i više mogućnosti za poboljšanje vaše bjesnoću, to će morati zlatnike. Ekonomski model igre je jednostavno užas i učiniti nešto posebno za zaradu financija nije potrebno - novac će automatski akumulirati, imate i da ga potrošiti pametno samo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more