Oznake

Desert Operations

Alternativna imena: Opera desert, desert operacije, operacije Desert Operacija Desert Storm

Online igra Desert Operations - besplatna browser igra gospodarski i strateški žanr. Ovaj je projekt looki, od kojih je ideja zainteresirani ljubitelji vojne bitke. Postanite izvanredan general i dovesti trupe jednoj strani sukoba, razvijati i uznemirio svoju vojnu bazu, posjeduje modernu tehnologiju - Desert Operations online u stvarnom vremenu spreman dati sve.

Da biste dobili u ciklusu od uzbudljivih događaja, Desert Operations potrebna online registracije i imaju sljedeće zahtjeve sustava:

1) Operativni sustav Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

2) Procesor 800 MHz Intel Pentium ΙΙΙ

3) Memorija 256 MB

4) grafička kartica 64MB

5) internetska veza

Registracija Desert Operations - to je izraz vaše želje da postane stanovnik u uzbudljivi svijet online igara. Dodatne postavke nisu potrebne. Pridružite nam se u igri Desert Operations javlja kako slijedi:

- Unesite ime

- Postojeću e-mail adresu

- Određuje lozinku

- Stavi kvačicu u tom prihvaćanjem Uvjeta

Igrajte online igra Desert Operations će početi s malom bazom. Budući da su zakoniti vlasnik toga, morate brinuti o izgradnji potrebne predmete, a to su:

• Glavni stožer

• University

• trgovačkog centra

• banka

• Tvornice

• Vojarna za zaposlenike

• Kuće

• luke i zračne luke

• Rudnik

Bez kontrole stožera borbe postaje nemoguće. Kroz Glavnog stožera ćete kontrolirati zračni i morski flotu.

Sveučilište stvorio i proizveo različite tehnike. Tu je i različita istraživanja. Vi ćete naučiti tehnike i naučiti proizvodnju dizelskih generatora, različite vrste raketa, nuklearne elektrane, bombe, oružje, oklop, i još mnogo toga.

Mall je potrebno kako bi se održala trgovine i ekonomskih odnosa. U isto vrijeme može biti postavljena na aukciji 10 pozicije, te kupiti do 60 godina. Dobra su resursi, kao što su zlato, streljiva, ulja i druge domaće proizvodnje.

Banka zadržati svoje štednje i različite vrijednosti. Plus dobiti postotak ulaganja.

Moj je mjesto za razvoj i proizvodnju naftnim bušotinama u igri vrlo vrijedan resurs.

Tvornice dati priliku da proizvode vlastiti originalni stvari i donijeti znatan prihod svom vlasniku.

Iz tvornice u takvim gospodarstvima trebala biti njihova vrsta

Oil

Vojni

Oružja

I, naravno, kuće i barake su dužni organizirati civilno stanovništvo i vojska.

Kao što možete vidjeti, Desert Operations online igre svaka zgrada određuje njegovu funkciju. Samo ako ima dovoljno predmeti podataka i njihovom razvoju, možda osjećate da ste spremni za vojnu akciju.

Igra Desert Operations će morati da se brane od napada napada neprijatelja i osvojiti natrag teritorij suparnika. Izgraditi snažnu vojsku različitih jedinica. Struktura svoje trupe mogu uključivati ​​tenkova, zrakoplova, pješaštva, ratne mornarice. A specijalizirane jedinice, dizajnirane za obranu posjeda. U ukupnoj online igri Desert Operations prikupi 38 vrste jedinica. Svi oni su jedinstveni. Svaki ima svoje prednosti, ali i pomalo ranjiva. Da bi se osigurala kvaliteta njihova rada, i jednostavno postoje, potrebno je stvoriti određene uvjete. Na primjer, kako bi osigurala potrebnu gorivo za svaku pojedinu različitim jedinicama dostupnih brinuti o pojedinim zgradama.

Prije nego što se usudio napasti odabranu neprijatelja, napraviti izviđanje. Igra je funkcija špijunaže. Postoje posebne sateliti i stealth zrakoplova. Samo dobro planirana i namjerna akcija će uspjeti! Igra Desert Operations - to znači da pokažu svoju stratešku sposobnost korištenja intelektualni potencijal menadžerske vjerodajnice. I primjenjuje više sile, slađi će biti pobjeda! Poraženi protivnik je prisiljen dati 33% zgrada proizvode resurse. Zamislite koliko je zabavno to će poraziti neprijatelja!

Potencijala - ovo je prvi pomoćnik u razvoju vojne snage. Nafta i dijamanti u tom pogledu doslovno nezamjenjiva. Isto tako se ne može učiniti bez kerozina, streljiva, goriva, zlato i naravno novca.

Za pojednostaviti svoj opstanak u surovom svijetu Desert Operations, podyschu saveznika. Napravite sami ili se pridružiti savez već formirana. Održavati prijateljske odnose između saveza i osjetiti koliko je lakše bi bilo rješenje za mnoge probleme.

Igrajte online igra Desert Operations mogu, razvijaju bez ograničenja. Nakon što je postignut određeni broj bodova, ići na nove razine igre. U početku, igra nudi virtualni asistent. On će biti u mogućnosti odrediti da gdje je bolje graditi na zemljištu, dati korisne tragove o različitim aktivnostima. Početnik može lako asimilirali, bez straha od napada sa strane. Evolve tiho dok sve dok ne dobijete 2000 bodova. To je kad imunitet završava. Ako to postaje agresor prije toga, čuvajte se osvete protivniku. Imajte na umu da je viša razina, viša razina neprijatelja. Igra je dizajnirana tako da se vaš razvoj događa paralelno.

Online Igra Desert Opera nikoga neće ostaviti ravnodušnim strateg!

Umjesto toga, postao član igra i sudjelovati u intelektualnim natjecanjima mnogi igrači! Neka bogatstvo osmijeh, a vi uživajte u zadovoljstvo svojih postignuća!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more