Oznake

Sudbina Sphere

Alternativna imena: Sphere of Doom

Destiny Sphere online - je uzbudljivo MMORPG strategija, koja je definitivno jedan od najboljih u svom žanru. Sudbina Sphere online igra uključuje promišljeni i oprezni razvoj kako bi se akumulirati resurse potrebne za daljnjim pobjedama. Dakako igrati igru ​​Sudbina Sphere online će biti zanimljivo za sve ljubitelje kvalitetne strategije. No, za razliku od "klasičnih" strategija, u kojoj postoje samo neki pokušaji da se stvori kvalitetnu multiplayer igre, sudbina Sphere online igra u kojoj potpuno razrađeni interakciju između korisnika u gaming svijetu.

Registracija Sudbina Sphere se ne razlikuje od procesa u drugim multiplayer online igara. Trebate početi Sudbina sferi on-line registracija online igre, što uključuje i korisničko ime, lozinku i e-mail adresu. Kao što možete vidjeti, ništa komplicirano ovdje, provjerite igru ​​Sudbina Sphere uzima najmanje vremena, ostavljajući za uzbudljivu igru.

Na početku razvoja svijeta, morate odabrati u kojoj se igra istu utrku. Usput, sva imena u igri su originalni i vjerojatno ćete biti u mogućnosti da ih se negdje drugdje nego u igri. Ukupno može birati između tri utrke: Voranery, Psolao i Lienzo. Naravno, oni se međusobno razlikuju, sa svojim prednostima i nedostacima u odnosu na drugi. Odaberite utrka vrlo težak korak, prije nego što je potrebno razmišljati o tome. Igrajte Destiny Sphere potrebnu za utrku koja najviše odgovara vašem stilu igre. Treba gledati usko na svaki od pro i kontra prije donošenja konačne izbor. Psolao - je snažan utrka svećenika i vidovnjaka, koji pomažu u borbi protiv najbolje vojnika, snažan čarobnjaka i artefakte. Voranery - najbolje tehnologije razvoj utrke. Mi utrku na lageru dobre oružje, kao i divovski kaderiumnye krivotvoriti. Race genetičari Lienzo ima veliku vojsku s ogromnim rezervama odredbama.

Prije nego počnete igrati igru ​​online Destiny Sphere, potrebno je odabrati mjesto na kojem će stanica biti. Pravilno sfera su prsteni koji se vrte oko glavne zvijezde, a sastoje se od stanica. Rano u igri, korisnik može biti samo na njihovim stanicama, ali igra će biti u mogućnosti otići u neutralnom i središnje stanice. Središnja stanica se sastoji od zemlje i kamenja, te neutralne stanice - to pržena pustinje. Kompleks je spoj šest susjednih stanica, a kompleks se prsten. Svaka igra svijet sastoji od četiri prstena: Voraniya, Linsord i Psoleon, naseljeno odnosno voranery, Lienzo i psolao. Postoje univerzalni Melsion prsten koji je stvoren za kolonizaciju. To se nastanjuju sve tri utrke. Sudbina Sphere online igra će dati igraču Odabir znatan broj područja na svakom od kojih je detaljno informacije. Definiranje opsega projekta vam se svidjela, morat ćete napraviti izbor na ono polje tek početak razvoja.

U Sudbina sfera igri će biti zanimljivo prvenstveno ljubiteljima strategija igre, a ne igre s grafikom kao u stvarnom životu. Sučelje u igri bez svih vrsta gluposti, jednostavne i jasne. No, čak i bez briljantnim detaljima čini igru ​​igrati opet i opet.

Od samog početka igre, svaki igrač je dao malu površinu planeta, gdje i nastaje moćni imperij. Neugodnosti na proces razvoja može se smatrati da je u isto vrijeme možete izgraditi samo pet zgrada. Više na štetu je potrebno stalno ažurirati stranicu koja se s vremenom može biti pomalo dosadno. Kao u konvencionalnim strategijama pomoću raznih objekata može razviti tehnologije i nove tehnologije omogućuju nam da izgraditi nove zgrade i dobiti više novih tehnologija.

Od novih igrača nije lako pokrenuti razvoj i sudjelovati u borbama, igra podržava ugradnje pravi novac koji će znatno pojednostaviti proces igri. Kupnja premium račun, također ćete otvoriti poseban značajke koje obično nisu dostupni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more