Oznake

Devolver Tumble Time

Alternativna imena:

Devolver Tumble Time je zabavna puzzle igra za igranje na mobilnim uređajima. Grafika je šarena, nacrtana, izgleda prilično neobično. Glazba je u stanju razveseliti svakoga, a glasovna gluma je dobro odrađena.

Vaš zadatak u igrici je kombinirati iste vrste figura u bubnju. Ne počinjite igrati Devolver Tumble Time prije nego što prođete kroz kratak, ali razumljiv vodič. Preskakanjem ovog koraka može biti teško razumjeti igru.

Igra je jednostavna, ali ne toliko da se u njoj nema što raditi:

  • Odaberite lik koji vam se sviđa
  • Rješavanje zagonetki
  • Akumulirajte ono što zaradite kako biste mogli otključati nove likove
  • Kupite odjeću i druge predmete kako biste učinili likove u igri jedinstvenima

Igru je razvio Devolver Digital i ovdje ćete upoznati sve heroje koje je stvorila ova tvrtka. Mnoge od njih ste vjerojatno već upoznali u drugim projektima ovog programera.

Nisu svi likovi dostupni od prve minute, neće biti lako otključati neke od njih i trebat će dosta vremena da se skupi novac zarađen u igri. Svaki lik ima svoju jedinstvenu super sposobnost koja vam pomaže u igri. Što je bilo teže otključati heroja, on ima moćniju sposobnost.

Igra će biti zanimljiva i djeci i starijima. Ova zagonetka će vas naučiti kako pronaći neobična rješenja u teškim okolnostima.

Kako vaša vještina raste, povećava se i težina zadataka, inače bi vam brzo dosadilo igranje.

Nema žurbe, možete dugo razmišljati o potezima. Čak i ako prvi put ne uspijete prevladati tešku razinu, nemojte se obeshrabriti, s vremenom će sve uspjeti.

Kako vam ne bi bilo dosadno, programeri su pripremili dnevne zadatke za sve igrače. Izvršite ove jednostavne zadatke i osvojite valutu u igri. Na kraju tjedna, ako ispunite sve zadatke, dobit ćete super nagradu. Glavna stvar je ne zaboraviti pogledati igru i ne propustiti dane.

Za igranje vam nije potrebna internetska veza. Igrajte se u avionu ili tijekom seoskih putovanja na mjestima gdje nema veze.

Ali za neke zadatke potreban vam je internet, kao i za gledanje smiješnih reklama koje donose novčiće.

Zarađenu valutu možete potrošiti u trgovini unutar igre. Možete otključati nove likove za igru, kupiti odjeću i ukrase. Osim valute zarađene tijekom igre, možete potrošiti pravi novac ako želite. Tako ćete ne samo dobiti željenu stavku, već i podržati programere.

Asortiman trgovine ažurira se svakodnevno, a na praznicima postoje popusti.

Osim popusta, blagdani će vas razveseliti posebnim nagradnim igrama s izdašnim darovima i nagradama. Neki se predmeti u drugo vrijeme uopće ne mogu dobiti.

ažuriranja će igri donijeti još više heroja i novih razina.

Možete besplatno preuzeti

Devolver Tumble Time na Android slijedeći vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i zabavite se u društvu smiješnih i domišljatih likova!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more