Oznake

Diablo Immortal

Alternativna imena: Diablo Immortal

Vječna borba anđela i demona za svijet smrtnika se nastavlja

Diablo Immortal mobilna igra najavljena je prije nekoliko godina. I konačno smo ga dobili. Izdanje igre održano je početkom ljeta 2022. godine, a mnogi igrači diljem svijeta već su mogli uroniti u novu povijest Diabla. U razvoj nije uključen samo Blizzard Entertainment, već i kineski gaming div NetEase. Događaji se odvijaju između drugog i trećeg dijela igre. Svijet je rastrgan vječnim ratom između dobra i zla. Pred vašim očima, šarene gradove i mjesta napadaju prljavština i nemrtvi. Morat ćete skupiti svu svoju volju u šaku da započnete borbu.

Glavni lik u Diablo Immortalu može biti:

  • Barbarian je žestoki ratnik koji brani zemlju svojih predaka. Oslobađa okrutne napade u bližoj borbi na horde demona. Melee, fizička šteta.
  • Čarobnjak je čarobnjak otpadnik koji veže i uništava svoje neprijatelje moćnim kombinacijama čarolija. Daleko, magično oštećenje.
  • Nekromant je gospodar života i smrti, iscrpljuje neprijatelje napadima kostura i mračnim čarolijama. Pozovite stvorenja, magična šteta.
  • Redovnik je pobožni borilački umjetnik. Osnažuje napade u bližoj borbi božanskom snagom i poziva nebesa da zaštite sebe i svoje saveznike. Melee, fizička šteta.
  • Lovac na demone - Nemilosrdni osvetnik koji napada demone strijelama i eksplozivom, također koristi mehaničke uređaje. Neprestano se krećete kako biste bili izvan dosega. Daleko, fizičko oštećenje.
  • Križar je čvrsti branitelj vjere u teški oklop. Zadržava neprijateljske napade svjetlosnom magijom i pogađa demone plamenom vatrom. Melee, hibridna šteta.

Svaki od likova u Diablo Immortalu ima svoje prednosti i nedostatke. Ako ste već igrali slične igre uloga, neće vam biti teško odabrati heroja za svoj stil igre. A za sve početnike savjetujemo vam da odaberete barbara - on je najlakši za upravljanje i prilično moćan.

Značajke Diablo Immortal

Igra ima i glavnu kampanju s pričom i sporedne zadatke. Prolazeći ih dobit ćete iskustvo, zlato, dijelove opreme (stari metal), nadogradnje za tamnice i vrijedne artefakte. Osim kampanje, bitna su komponenta igre i tamnice (tamnice, odnosno pukotine, kako ih igrači također nazivaju). Različitih su tipova, a glavni su Drevni portal i Zaboravljena kula. Oni su ili solo ili u grupi. U grupi ćete dobiti više bodova iskustva, zlata i otpada. Napominjemo da imate priliku poboljšati kvalitetu i količinu primljenih artikala jačanjem portala amblemima. Poljoprivreda bez buffova neće vam donijeti nasumične legendarne dragulje, rune i svjetlucave žarove. S pojačanjem - naprotiv. Koristiti grbove ili ne – odgovor je očit.

Kako dobiti ambleme u Diablo Immortalu? Postoji nekoliko načina:

  1. kupite pravim novcem ako ne želite trošiti vrijeme na to u igri;
  2. dobiti grb za prijavu u igru svaki dan;
  3. razmjena amblema za valutu u igri dobivenu postignućima.

Kao što možete vidjeti, programeri se nisu mnogo trudili i naporno su radili kako bi dobili ove grbove i za ispunjavanje zadataka. Uostalom, kako napredujete kroz igru, postignuća će biti sve manje. Valuta će biti rjeđa i skuplja, a dobivanje rijetkog grba bit će još teže. I morate priznati da za ulazak u igru jednom dnevno dobiti jedan grb nije ništa. Zbog toga su mnogi igrači Diablo Immortal nazvali igrom koja se plaća za pobjedu. Budući da ne možete dobiti umetnuto kamenje bez amblema, ne možete dobiti moćne bonuse bez kamenja, a bez bonusa ne možete napredovati i gubite interes za igranje.

U svakom slučaju, na vama je da li Preuzmite Diablo Immortal besplatno ili ne. Svakako se isplati probati, jer ovo je nova priča iz vašeg omiljenog svemira!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more