Oznake

Diablo 2

Alternativna imena: Diablo 2

Diablo 2

Diablo 2 igra je nastavak prvog dijela igre Diablo. Ova igra je dizajnirana u stilu djelovanja.

Na početku igre morate odabrati zavijati znakova klase, od kojih se odlikuje vlastitim sposobnostima i osobinama. Kroz igru ​​ćete morati razviti svoj karakter, povećati njegovu učinkovitost. Osnovni cilj igre je uništiti čudovište zove Diablo. Nakon što ga uništi, bit će vam dati priliku da igraju na složenije razine.

Preuzmite Diablo 2 možete na službenim stranicama igre ili s fan-site. Također možete igrati Diablo 2 free download putem torrent datoteku.

Možete se registrirati besplatno u Diablo 2. Za registraciju na internetu, morate navesti:

1) njegovo ime i spol.

2) E-mail adresu i datum rođenja.

Diablo 2 Likovi su podijeljeni u sedam klasa. Igra Diablo 2 možete koristiti jedan od likova:

1) Amazon - ima magične moći, ne zna uroka. Kada razina zdravlja povećava brže nego mana. Ruke su joj - to koplja, pikado, lukovima i strijelama.

2) Necromancer - je lik koji ima nekromanserstvom. To mu daje mogućnost za poziv mrtvih kosturi i golems. Također je možete koristiti prokletstvo koje može oslabiti protivnike. Oni imaju visoku razinu energije i vještinu, ali su na niskoj razini - vitalnost i snagu. Mann povećava puno brže od zdravlja.

3) Barbarian - je lik koji koristi borbene bitke plače. To je jak samo u gužva. To je najbolje da se nosi s dva oružja odjednom. Barbarian može uništiti neprijatelje i primijeniti svoje super-jumping. Energija je slaba, no snaga i vitalnost su na zavidnoj razini. Zdravstvo raste mnogo brže od broja mana.

4) Paladin - je lik koji ima auru. To uključuje i zaštitni red i napadaju auru. Njegova oružja su snažni udarci. Palladin imaju malo energije, ali snagu i vitalnost suprotno. Zdravlje i griza zapravo raste jednako.

5) čarobnica - je lik koji ima elemente. Ona je podložan: munje, vatre i hladnoće. Vrlo velike snage na čarobnica energije i agilnosti. Međutim, snaga i vitalnost su na niskoj razini. Mana po dva puta od broja zdravlje.

6) Ubojica - je vrlo lukav lik. To može dovesti do njegova sjena i postavljene zamke sa svojim uroka. Zdravstvo raste mnogo brže od broja mana.

7) druid - je univerzalni karakter. Na njegovim zapovjedništvom su životinje i ptice. On može pretvoriti u zvijeri. Osim njega ovisi o dva elementa: vatre i hladnoće. Krupica raste mnogo brže nego zdravlje.

I tako početi igrati, morate najprije Diablo 2 igre client download, a zatim ga instalirati. A onda, igra Diablo 2 će vam dati puno nezaboravnih emocija koje možete podijeliti s prijateljima.

Igra Diablo II - samo za prave, hrabre igračima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more