Oznake

Dinkum

Alternativna imena:

Dinkum je igra koja kombinira nekoliko žanrova. Igra ima klasičnu pikselnu grafiku u stilu Minecrafta. Glasovna gluma likova je neobična, ali općenito, audio dizajn nije zadovoljavajući, s igrom je sve u redu.

Prije igranja Dinkuma obratite pozornost i stvorite lik. Prvo odaberite naziv, a zatim prijeđite na uređivanje izgleda. Urednik vam omogućuje da odaberete boju kože, frizuru i odjeću po svom ukusu.

Igra počinje činjenicom da ćete biti bačeni na pusti otok negdje uz obalu Australije.

U igrici imate

  • Preživjeti na otoku.
  • Izgraditi kompletnu kuću.
  • Stvorite farmu.
  • Izgradite grad i pobrinite se da ima stanovnika.
  • Borba protiv agresivne flore i faune.

Prema popisu, mogli biste pomisliti da je ovo još jedna farma kojih je već na tisuće stvoreno, ali ne, nije sve u redu.

Dolaskom na otok prvo je potrebno podići šator kako biste imali gdje prenoćiti i sakriti se od vremenskih nepogoda. Nadalje, bolje je početi stvarati oružje i alate koji se mogu koristiti za izgradnju punopravnog stana, a ne samo njega. Alat ima ljestvicu izdržljivosti, alat nije vječan i kada se pokvari bit će potrebno napraviti novi. Oružje je korisno za obranu, pa čak i lov na opasne stanovnike otoka, među kojima ima čak i divovskih krokodila. Pobijediti ove zubate zvijeri, čak ni kopljem, neće biti lako.

Nakon što je kuća spremna, počnite graditi farmu, jer trebate nešto za jelo.

Na farmi možete:

  1. Uzgoj voća i povrća
  2. Žetva
  3. Uzgoj peradi i životinja
  4. Graditi i nadograđivati tvornice i druge strukture
  5. Ribolov

U stvari, ovo je potpuna farma, ali ovo je samo dio igre.

Nakon toga počnite graditi grad, čim prve zgrade budu spremne, novi stanovnici će doći na otok. Od sada vam više neće biti dosadno. Zajedno je puno zabavnije živjeti u ovom udaljenom kutku zemaljske kugle.

Pratite jesu li stanovnici vašeg grada zadovoljni svime. Pobrinite se da imaju sve što im je potrebno.

Vaš otok je čaroban, jer ima sve klimatske zone. Od tropa na jugu do snijega i leda na sjeveru. Svaka zona ima svoje vlastite biljke i predatore protiv kojih ćete se čak morati boriti. U svim klimatskim zonama moći ćete uzgajati životinje i uzgajati biljke koje se najbolje osjećaju u ovoj klimi.

Igra također ima kooperativni mod. Možete posjetiti svoje susjede, pomoći im ili zatražiti pomoć. Riba od susjeda. Čak i posjetite trgovine koje se nalaze na svakom takvom otoku i kupite resurse koji vam trebaju, a nepotrebne prodajte u svojoj trgovini.

Osim toga, uzajamna pomoć u izgradnji zgrada neće biti suvišna, jer zajedno se ogromna štala može izgraditi mnogo brže.

Dinkum besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam tržištu.

Želite vlastiti otok iz bajke? Zatim instalirajte igru odmah i vaš san će se ostvariti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more