Oznake

Dino Storm

Alternativna imena: Dino Storm

Dino Oluja online - besplatni browser-based igra multiplayer o dinosaurima. Stvoritelj gripozan akcija je tvrtka SplitScreen Studios. Što je toliko zanimljivo nam pripremili programere? Prije nego što se pojavljuju zadivljujuće fotografije u 3D sa divljači i luta po susjedstvu kauboja osamarena dinosaura. Možete sjesti s ponosom na jednom od dinosaura i nositi laserski pištolj namijenjene za zaštitu od neprijatelja. Putovanje Dinovillyu obećava da će biti fascinantan. Idete na ekspediciju, te bi trebao biti dobro pripremljen, jer se opasnost može ležati u zasjedi na svakom koraku. Vi ćete posjetiti različita mjesta, naučili mnoge kanjone. Na putu je susreo bandit klanova s ​​kojima se bore shlestnutsya. Tako ćete zaraditi fantastičan ugled među stanovnicima svijeta. Također planinarenje će vam donijeti više uzbudljive avanture i pored profita. U okruženju, uvijek je moguće da se držite vrijedne stvari. Pronađeno plijen možete koristiti ni sebe onako kako smo zamislili, ili prodati po povratku u grad i postati još bogatiji. Skupite zlato, čini podvig i pokušati zaraditi priznanje i uvijek dolazi tvoj najbolji sat! Moguće je da se s vremenom ćete postati šerif u gradu i napraviti sve svoje snove!

Početak gameplay dopustiti Dino Oluja registraciju. Nakon što je završio, koju su prevezena u šarenim igra mjestima. Usput, proces registracije je vrlo jednostavna. Morate ući u pojedinim područjima e-mail i lozinku. Zatim uzeti ovih uvjeta korištenja i kliknite na "Registracija". Možete stvoriti račun na službenim stranicama igre ili ući u nju kroz dostupne društvenim mrežama (Facebook, vkontakte, mail ru, kolege, twitter). Započnite igrati Dina Storm mogao biti bilo tko. Sistemski zahtjevi su niski i stoga pogodna za gameplay čak i računala s prosječnim parametrima. Stoga požurite pridružiti!

Dakle, igra Dino Oluja omogućuje rasti svoj vlastiti zmaj i upravljati njime. To je ono što vam je draže prvi. No, postupno ćete otvoriti mami izglede. Budući da kod Dinovillya biti mnogo rudnicima zlata će doći vrijeme kada osjetite snagu za preuzimanje jednog od njih. Zamislite samo koliko si mogu priuštiti, uzimajući zlato se! No, dok to nije moguće, a vi možete učiniti banalne pljačke. Usput, kad se obogate sami trebaju biti oprezni od lopova. Također ćete napraviti korisne šetnju, tijekom koje je sve dobro. I imat ćete sve šanse za obranu spornu zgradu i na kraju je postao vlasnik postavitelnogo kamp akumulirati bogatstvo plus uživaju izvrsnu reputaciju. Što god da je, počevši Dino Oluja igrati, to možete učiniti sa svojim prijateljima. Stvaranje klan i zaboraviti sve o usamljenosti. Vjerujte zajedno ne samo zanimljiva, ali i pouzdanije. Pa, kako možeš reći da ne bi trebali nastojati napraviti karijeru. Naravno, ako nemate ambicije, baciti takav pothvat, i jednostavno uživati ​​u životu prapovijesnih stvorenja. No, ako je ideja da se penju preko druge igrače privlači vas, nastojati osvojiti više priznanja i pokušati pokrenuti za šerifa. Tko zna, možda se posreći? Visoka nakon podrazumijeva neke privilegije. Go for it!

I, naravno, trebali bismo reći nekoliko riječi o dinosaurima. Među njima su mesojedi i biljojedi. Svaki dinosaur je jedinstven, ali postaje vlasnik bilo koje od njih, će pratiti parametre kao što su vitalnosti, snage i izdržljivosti. Mi popis vrsta dinosaura koji su dostupni za pripitomljavanje. Ovaj Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brahiosaur, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid i Parazaurolof. Voziti jedan od njih - jedinstvena liječiti! I još iznenađenje, povećati šanse za dinosaura dopuštenoj implantata. Na primjer, zašto ne koristite implantata vitalnost, snagu, izdržljivost, izdržljivost, ili neki drugi?

Možete početi Dino Oluja igrati online besplatno sada doživjeti uzbuđenje. Igra je stvarno višeznačan, raznolik, dinamičan i zarazna. A kako bi potvrdili ovaj, samo trebate posjetiti ovaj svijet igara! Ugodni doživljaji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more