Oznake

Disney Dreamlight Valley

Alternativna imena:

Disney Dreamlight Valley avanturistička je igra koja će oduševiti sve ljubitelje studija Walt Disney. Možete igrati na računalu. Vrhunska 3D grafika, šarena i svijetla. Kako biste uživali u igri s maksimalnom kvalitetom slike, trebat će vam prilično snažno računalo ili prijenosno računalo. Svim likovima ovdje glas posuđuju pravi glumci i zvuče baš kao u crtićima. Glazba stvara atmosferu zabave.

Idite u Dreamlight Valley gdje vas očekuju mnoga zanimljiva otkrića i uzbudljive avanture.

Ovo fantastično mjesto podijeljeno je u mnogo zona, u svakoj od njih će vas čekati likovi iz filmova i crtića, ali i zagonetke i tajne lokacije.

Disney Dreamlight Valley na računalu ima puno različitih zadataka:

  • Putujte kroz nevjerojatno lijep svijet i divite se znamenitostima
  • Upoznajte stanovnike svijeta Disneya i Pixara
  • Igrajte mini igre i rješavajte zagonetke
  • Vratite čarobna sjećanja i probudite bajkoviti svijet iz sna

Sve ovo i još mnogo toga je prisutno ovdje. Počnite igrati Disney Dreamlight Valley i pogledajte to vlastitim očima.

Prolaz će vas dugo zaokupiti, pogotovo ako ne žurite i uživate u svakom trenutku u društvu junaka koje poznajete iz djetinjstva.

Kako napredujete, težina zadataka postupno raste, kako biste pronašli skrivene lokacije morat ćete biti pametni i pažljivi.

Valja vratiti čaroliju u dolinu, jer bez čarolije bajkoviti svijet će propasti. Napredujte korak po korak, oslobađajući lokacije igre od crnog trnja zaborava; dok se bude, likovi poznati iz crtića i filmova vratit će se u život. S njima možete uspostaviti komunikaciju, sprijateljiti se i zabaviti se zajedno. S Goofyjem možete ići u ribolov, a s ostalim likovima imat ćete puno drugih zabavnih stvari. Potrebno je više zabave da se razbije čarolija zaborava koja je progutala Disney Dreamlight Valley.

Igra je vrlo zanimljiva, lako se možete zanijeti, stoga ne zaboravite paziti na vrijeme i praviti pauze.

Sredite kuću u kojoj se vaš lik može opustiti. Kako će ovo mjesto izgledati ovisi o vama. Pronađite jedinstvene ukrasne predmete dok putujete i pomoću njih učinite svoj dom udobnijim.

Da bi izgledao kao pravi lik iz Disney i Pixar crtića, glavni lik se mora odjenuti na određeni način. U prostranstvu Disney Dreamlight Valleya možete pronaći mnogo prekrasnih odjevnih kombinacija i sve ih isprobati u svom ormaru.

Ne trebate internet da igrate Disney Dreamlight Valley. Preuzmite instalacijske datoteke i možete uživati u igri bilo gdje.

Disney Dreamlight Valley besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na portalu Steam ili posjetom web stranici programera. Najbolje vrijeme za kupnju igre je vrijeme sniženja, slijedite link i provjerite možete li danas ostvariti popust.

Počnite igrati odmah kako biste vratili svijet crtića i zabavite se sa svojim omiljenim likovima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more