Oznake

Bogoslovima Istoka

Alternativna imena: Bogoslovima Istoka

Ako uživate u igrama napravili u anime stilu, igra bogoslovima Istoka svakako vas molim. To je jedan od projekata koje je stvorila programere Game321, dakle, kao što praksa pokazuje, očekujete nešto vrlo zanimljivo i dobro napravljen. Browser igre je prekrasan odraz na temu igara napravili u žanru MMORPG. U skladu s time, projekt se provodi sve tipične značajke žanra MMORPG. Na primjer, morate postupno pumpa karakter da bi mogli pristupiti novim razinama. Od samoga početka utakmice bilo sudionika projekta su dostupni zadataka i zadaci svojstvene RPG. Treba napomenuti da su sve akcije u igri dogoditi dovoljno brzo, cijela parcela odvija tako brzo da, kao igrač dovoljno tvrdoglav da se par sati da se na razini 25.

Bogoslovima Istoka online - veliki masivni multiplayer online igra, provedeni u 2D. Projekt preglednik, tako da ne morate preuzeti i instalirati bilo koji dodatni softver ili klijentima. Uzimajući u igri, što su prevezena u antičko doba. Ova igra je svijet bogat je izvanrednim jedinstvenih stvorenja, koja traje kinesku mitologiju. Ali sada nema dovoljno svijeta. Na misije, vi ste odgovorni - Sada se proganja bogova, s jedne strane, as druge neprijateljski stvorenja, morate pomoći ovom nemirnom zemlju. Pomoć se samo ujedinjeni s igrama "kolega", steći nove prijatelje. Zajedno poraziti sile zla će biti puno lakše.

Budući da je riječ o online projekt, onda, naravno, u sluti na registraciji East će morati početi igru. Čak i unatoč činjenici da su svi projektni menadžment je predstavljen na engleskom jeziku, bave to nije teško - sve učinjeno vrlo pristupačno i razumljivo.

Za početak procesa registracije, vi samo trebate povezati «Početak igra», koji se nalazi u lijevom dijelu stranice igre.

To će otvoriti obrazac za registraciju popunjavanjem možete početi u bogoslovima iz Istočnog igru. Pažljivo pročitajte upute sustava i ispuniti sva polja da bi pokazali svoje korisničko ime, lozinku i e-mail box.

Po želji, svaka pridošlica prijaviti na sustav će biti u mogućnosti koristiti svoje podatke u jednoj od društvenih mreža. Dakle, vidimo ovlastiti pomoću Facebook, Google, Yahoo i Paypal. Ako ste prije morali zadovoljiti s igrama Game321, a zatim provjerite za vas će doći do uvođenja ranije snimljenih podataka.

Svatko će se moći igrati igre Božanstva Istoka jednu od klasa karakter:

Fantom posjeduje čarobne moći.

Mač Saint fizički dobro razvijeni.

Leaf Elf može izliječiti saveznike i drugih znakova.

Ugodan i činjenica da će svatko biti u mogućnosti igrati Božanstva iz East besplatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more