Oznake

Božanstvenost: Izvorni grijeh 2

Alternativna imena:

Divinity: Original Sin 2 s pravom se može nazvati jednim od najboljih RPG-ova, ako ne i najboljim. Programeri su bili inspirirani jasno stolnim igranjem uloga i zato igra često ima prilično neočekivane i komične obrate u raznim situacijama. Ovo je druga igra u seriji. A o uspjehu prvog može se suditi po tome što je proračun za razvoj drugog prikupljen u samo 12 sati. Očekivanja su bila velika, a programeri su ih uspjeli opravdati objavljujući igru koja je nadmašila prvi dio.

Počnite igrati Divinity: Original Sin 2, odaberite tim boraca i istražite svijet koji je pred vama. Uspjeh u igri ovisit će o tome kako uspijete pokupiti tim.

U igri postoje četiri utrke

  • Patuljci
  • Gušteri
  • Vilenjaci
  • Ljudi

Svaka od rasa ima svoje karakteristike i vlastitu metodologiju za rješavanje problema. Na primjer, patuljci su izvrsni izviđači, a gušteri mogu vješto voditi razgovor i, u slučaju borbe, pogoditi metu vatrom ništa gore od zmajeva. Nemrtvi su također podijeljeni na rase, što je prilično neobično.

Sustav borbe u igri je na poteze. Napadanje neprijatelja sa svime što nije razumno, morate razmotriti na koju vrstu štete je on najosjetljiviji. Potrebno je uzeti u obzir područje na kojem se odvija bitka. Osim izravnog napada, možete komunicirati s objektima i krajolikom, kao što je paljenje šume oko neprijateljske jedinice ili zamrzavanje lokvi koje uzrokuju klizanje i pad neprijatelja.

Poboljšanje karakteristika likova izravno utječe na ono što se događa na bojnom polju, pumpana snaga će dobiti povećanje štete pri korištenju teškog oružja, spretnost će pumpati štetu lukova.

Škole vještina, kada se razviju, također utječu na borbene karakteristike.

Kampanja s pričama u igri nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ovo je veliki napredak jer je u prvom dijelu igre bilo dosta pritužbi na kampanju s pričama. Ovdje su svi tekstovi savršeno napisani i poželjet ćete ih pročitati, a ne bezumno gurati sljedeći gumb.

Tijekom prolaza pronaći ćete puno zagonetki. Ali ovo ne ide tako glatko, ponekad rješenja nisu sasvim očita, ali u vašoj je moći smisliti alternativu koristeći neke značajke terena u svoju korist.

Možete komunicirati s bilo kojim predmetom u igri, a čak vam i životinje ponekad mogu dati potrebne informacije.

razina težine u igri omogućit će vam da uživate u procesu i onima koji vole ekstremnu složenost, i onima koji se ne žele previše naprezati.

Morate jasno razumjeti u kojem se smjeru kreće vaš tim. Ako skrenete u krivom smjeru, možete naići na neprijatelje previsoke razine, u ovom slučaju bolje je odmah skinuti noge bez pokušaja pridruživanja bitci.

Postoji i varijanta kooperativnog moda, kao i arena u kojoj možete odmjeriti svoju borbenu snagu s prijateljima.

Igra je zarazna, ne tjera vas da brzo prođete kroz kampanju priče i napustite je. Možete uživati u samom procesu i prolaziti kroz igru tjednima udubljujući se u sve suptilnosti, što je olakšano velikim brojem smiješnih događaja tijekom prolaza.

Divinity: Original Sin 2 besplatno preuzimanje na PC neće raditi, nažalost. Igru je moguće kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Ne propustite priliku zaigrati jednu od najboljih igara žanra! Počnite igrati sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more