Oznake

DK Online

Alternativna imena: DK Online

Game DK Online - multiplayer role-playing game je fantastičan. Njegovi tvorci, korejska tvrtka Aeria igre, dao vam nevjerojatan svijet igre. Naravno, ovdje nije bez borbe i osvajanja brave. Sve se temelji na bajci, otkriće koje je predstavljeno na mjestu. Gameplay se odvija u igri DK online online.

Na početku igre, za dobrobit igre, što je preporučljivo provjeriti usklađenost računalu kao jednostavan prosjek zahtjevima sustava:

· Prosječni PC postavke;

· Priključak na Internet;

· Tipkovnice;

· Miš.

Evo sada stoji stvoriti svoj račun, morate donijeti u igri. DK Online prijava ne uzima puno vremena i uzrok problema. Važno je, savjetuju, provjerite informacije koje ste poslali

1. Posjetite službene stranice igre Dragon Knights online;

2. Idi na - igrati besplatno beta verziji;

3. Može se registrirate preko društvene mreže Facebook,

4. Ako se odlučite nastaviti s registracijom ovdje, kliknite na liniji gdje sam pitati, ako imate račun,

5. Osigurati valjanu e-mail adresu,

6. Za odabir mjesec, dan i godinu vašeg rođenja,

7. , Unesite kod u određenom prozor, koji je na popisu pored;

8. Tap - play.

Vaš zahtjev igrati u beta verziji isporučen. Pričekajte da ne morate dugo.

Kad dođe vrijeme da se DK online igranja, morate odabrati heroja. Sastav bilo koje klase i rase koje unosite. Na čijoj ćete poduzeti. Tvorci, igra DK Online, što se sredstva za četiri utrke: Lycan, Elf, ljudska i Felynx. I ove četiri skupine:

  • Čarobnica;
  • Warrior;
  • Paladin;
  • Shadowmage.

Čarobnica - pravi revolucionari, koji posjeduju čaroliju starih zmajeva. S agilnost opustošio na neprijatelje, dajući im snažan utjecaj na njihove magije. Drži neprijatelje na udaljenosti.
Warrior - igraju važnu ulogu u bitkama. Jaka na prvim linijama, boreći se do samog kraja. Najjači ratnik gužva.

Paladin - sveti borci blizini bitke, su čuvari svjetlosti, vjeruju u božice dion. Borba s mačem i štitom. Nanese tešku štetu bijele magije. Imaju dobre oklope.
Shadowmage - ima magiju, ali to nije zmaj, a njegova posebnost. Bolje se bori na velike udaljenosti.

Prilikom odabira utrke na znanje da oni ne odgovaraju za sve klase, koji je, pri odabiru utrku, što može biti samo u određene klase.

Možete stvoriti svoj dvorac koji će braniti od užasnih čudovišta tijekom igranja. Ako se odjednom ne prebiva u borbi, dvorac ide u posjedu druge frakcije. A borba za svoj dvorac može se nastaviti sljedeći tjedan. Čudovišta ne ubije mnogo. Iskustvo dati gotovo ništa, zbog ubojstva nekoliko desetaka rulja.

Igrajte igru ​​online ZNA Online prilično zabavno. Ova igra je uspio namamiti visoke kvalitete grafike, jednostavan za korištenje, i to je raj za ljubitelje lijepe fantastičnim slikama vilenjaka i vukodlaka. Dobrodošli igrači različitih dobnih kategorija.

Dragon Knights Online igra je za vas čeka !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more