Oznake

Devil May Cry

Alternativna imena: Devil May Cry

Igre Devil May Cry - to je video igra koja je revizija poznate franšize. U seriji istog imena, to je peti, au isto vrijeme, prvi u novoj seriji. To je prva igra iz serije, koja nije tvrtka Capcom, a bavi se razvojem studio Ninja Theory iz Velike Britanije. Verzija Devil May Cry za PC Studio proveo QLOC iz Poljske. Ova igra u žanru slasher u ruskoj tvrtki 1C Softklab bavi, a to je igra, prema magazinu Kockanje je najbolji slasher u 2013. Mnogi igrači u obzir prijenos Devil May Cry Britance (Ninja Theory) najbolji događajem u ovoj seriji igara u posljednjih pet godina.

Ako se odlučite za preuzimanje Devil May Cry, vi ćete biti u mogućnosti kako bi bili sigurni da dok igra je postao lakši, istovremeno poboljšanje na lice previše. Gameplay je postala vrlo povoljno i promišljeni, a sama igra je postao mnogo ljepši vizualno. PC verzija nije ispalo lošije za konzole verzije s lijepim grafike i velike kontrole. U Devil May Cry pojavila ozbiljna strukturirani zaplet, štoviše Devil May Cry likovi imaju jasnu razumljivu motivaciju. Sada dijalozi likova postala zanimljiva za heroja sada postala zanimljiva za gledanje.

Na internetu ste sigurni da se naći mnoge reference na Devil May Cry videa, vidim da bilo koji igrač neće znati da je glavni lik ove igre je polu-demon i poluchelovek sudjelovali u istrebljenje demona u svojoj agenciji. Nakon Dante je poslana da se bori Mundus - Gospodar Tame, da ga baci natrag u tisku u World of Darkness. On je u vrijeme Danteov oca. I tako Mundus kako bi u potpunosti uništiti obitelj za ovu Dante poslao svoje ljude. Dante otpusti s demonima, a zatim dobiva u ogromnim dvorca, koji je njegov susret s demonom Nelo Angelo, u kojem duša pretvara Vergilija - njegov brat nedostaje. Kada počnete igrati Devil May Cry, vidjet ćete da je to kako se događaji odvijaju u ranoj igri.

Svaki igrač uhvaćeni u virtualnom svijetu Devil May Cry će biti u mogućnosti kako bi se osiguralo da se igra odvija u nekom tajanstvenom alternativnu stvarnost u kojoj su ulice spiralu toranj iznenada dobiva krila, demonska Zatvor može primiti izravno od odraza u akvatoriju grada Rijeka. Pretvorbe još uvijek može dogoditi noćni klub u svjetlucavi neonske boje kiseline halucinacije. Takva gotovo nestvarno preobrazba oduševit će bilo koji igrač.

Treba napomenuti da nije sve pozitivne trenutke u igri Devil May Cry. Ovdje programeri su učinili da oružje glavni lik je bila podijeljena u tri tipa ovisno o načinu rada. Tako Dante, dok se u standardnom modu mogao ljuljačka mač i pucati pištolj od strojnica brzom vatre, u anđeoskom modu Dante kao da je privukla do cilja i prošarana joj kosa, u demonskoj modu - vuče protivnika kuka i pošalje im veliku sjekiru. I, iako varijante napada malo, ali ako vješto kombiniraju oružje, Dante može se usporediti s Chopper zlih sila. I kao igra napreduje, da ćete dobiti ogroman borbenim tehnikama, što je mnogo više strma i spektakularno.

U svakom slučaju, pokušajte se igrati, ići Devil May Cry misiju i dalje raditi s demonima. Sreća neće boljeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more