Oznake

Devil May Cry 4

Alternativna imena: Devil May Cry 4

Igre Devil May Cry 4 - pustite, koji se dogodio 09. 07. 2008 Je osebujna mješavina tri žanra - avantura, triler i Slasher okusom kretanjima na mjestima i RPG-a (koji se odnose na otvaranje novih vještina). Gameplay Devil May Cry 4 također je podijeljen u tri dijela: borba sama izravno, šef borbe i pokretnih.

Ako se odlučite za Devil May Cry 4 preuzimanje, instalirati igru ​​na računalu i početi igrati, naučit ćete da je igra je priča razvija se kako slijedi: satnik Sparda spada u zemlje djevojku i pobune protiv sile tame, Gospodara poraženi vojske Mundus. Knight Sparda uskoro odlazi u podzemni svijet. Nakon što je napustio njegov sin Dante, koji izgleda kao čovjek, ali ima agilnost i ima moć demona. Nakon demoni ubio svoju majku, Dante pronalazi svoje životno djelo - iskorijeniti zlo.

Igračima, s početkom u Devil May Cry 4 Predstava će se vidjeti da su programeri odlučili zamijeniti taj dio igre protagonista. Sada svatko će moći igrati za glavnog lika po imenu Nero, koji je vitez Reda.

Igra ima valutu (Ponosni dušu), koja je određena količina bodova dodjeljuju se nakon prolaska razinu. Za ove točke možete kupiti nove kombinacije ili povećanje snage na raspolaganju - ne to ponekad nemoguće završiti igru. Dakle, trebali biste pokušati biti dodijeljeno na kraju misija više bodova.

Igre Devil May Cry 4 PC upečatljiv bilo zasićenje igra boja i bogatu paletu. Grafike su tako dobri da su čak i priča role, odlučeno je da se to na posve igra motor. Igra aktivira prekrasan krajolik, divno je napravio snježna oluja prekrila veliku nebo postupno.

Još jedna prednost ove igre - uradila i lijepu animaciju na licu, u kojem postoji profesionalno napravljen i apsolutno relevantan odraza u kombinaciji s igrom svjetla i sjene na licima likova. Sve to još jednom uvjerava korisnike da je ova igra je gotovo savršen u svom žanru. Tvrtka-developer Capcom je učinio sve što je moguće kako bi joj dijete ostavila daleko iza svih svojih suparnika.

Igra ima

• četiri osnovna razina težine (od vrlo svjetlo na teška: MAN, Demon Hunter, sin Sparda, Dante Must Die)

• tri bonus razine težine ("Crni vitez" s puno neprijatelja i "Pakao ili Raj", u kojoj su likovi umiru od jedan pogodak).

Inovacija je i činjenica da je u Devil May Cry 4 postoji način prakse koji se mogu primijeniti u praksi kao zasebni štrajkovi i kombinacija nekoliko metoda borbe. Mućenje dječak igrao vojnika demona.

Postoji Devil May Cry 4 znaka

• Dante - protagonist igre,

• Virgil, Danteov brat blizanac,

• Kate - tajanstvena djevojka-medij;

• Lilith - noćni klub domaćica, draga Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - otac Dante i Vergilije;

• Eva - Mama Dante i Vergilije;

• Phineas - demon pomoć Dante.

Ako se još niste odlučili hoće li preuzeti ovu igru, pitajte internet Devil May Cry 4 videa, vidim da će biti lakše napraviti tu odluku. Usput, programeri su se pobrinuli da igra može se igrati ne samo na PC-u, stvaranje verziju Devil May Cry 4 androida. Pa sad, to može biti instaliran, na primjer, i tableta.

Igrajte se i zabavite! Uostalom, Devil May Cry 4 ima izvrsnu igrivost, razvijene likove i velike grafike.

Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more