Oznake

Doodle farma

Alternativna imena:

Doodle Farm je najneobičnija farma koju možete igrati na računalu. Grafika nije vrhunska, no to se više može pripisati karakteristikama igre nego nedostacima. Odabir glazbe je dobar, većina pjesama ne zvuči napadno i prikladno.

U ovoj igri vaša briga za farmu je uzgoj novih vrsta životinja.

  • Naučite povezati različite podvrste sisavaca, gmazova, riba i ptica
  • Stvorite najnevjerojatnija stvorenja za svoju farmu
  • Pružite svim štićenicima njegu koja im je potrebna

Ova farma je više po imenu. Igranje Doodle Farme puno je zanimljivije od bilo koje klasične farme.

Programera spasilo vas je od rutinskih zadataka. Nema potrebe za beskonačnim ciklusom sadnje usjeva u poljima i žetve. Nema potrebe redovito rezati stabla u vrtu. Igra je lišena dosadnih aktivnosti. Ostaje vam samo kreativnost.

Spoji razna stvorenja da saznaš rezultat. Ishod takvog spajanja nije uvijek predvidljiv. Pred vama je dug put pokušaja i pogrešaka.

Tijekom igre svjedočit ćete mnogim komičnim situacijama. Humor donose ne samo čudni slučajevi fuzije životinja, već i smiješni citati koje su programeri pripremili za vas.

Sučelje u igri je jednostavno, neće biti teško razumjeti upravljanje djetetom i osobom starije dobi. Osim toga, programeri su uključili intuitivan i jednostavan vodič u igru kako bi pomogli igračima.

Na početku igre imat ćete na raspolaganju samo četiri vrste stvorenja, čijim ćete kombiniranjem znatno povećati broj stanovnika svoje menažerije. Dobivena stvorenja također se mogu koristiti za spajanje, stvaranje novih kombinacija.

Ukupno, igra ima mogućnost ponovnog stvaranja više od 135 različitih stvorenja. Grafika, iako ne vrhunska, ali dovoljno lijepa da se možete diviti stanovnicima vašeg zvjerinjaka. Sučelje je poput starog pergamenta na kojem su postavljene ikone životinja, odaberete par ili više, a onda se dogodi magija. Ili se ne dogodi, ovisno o tome jeste li ispravno odabrali ili ne.

U igri nema žurbe, možete razmišljati o novim kombinacijama koliko god želite. Možda se čini jednostavno, ali tako se samo čini. Kako budete napredovali, bit će sve teže pronaći nove opcije za kombiniranje.

Igra ne treba internetsku vezu. Igrajte bilo gdje i bilo kada. Ako imate prijenosno računalo, možete čak provesti vrijeme na putu povećavajući popis stanovnika svoje čarobne farme.

Naučit ćete zabavne činjenice o svakom od stanovnika. Svi gosti farme su stvarne životinjske vrste i tako ćete znati više o svakoj od njih. Može biti vrlo zanimljivo, informativno i zabavno u isto vrijeme.

Stručni način rada predviđen je za najnaprednije igrače. U ovom načinu rada praktički nema savjeta i morat ćete se osloniti samo na svoje znanje.

Doodle Farm besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti za vrlo mali simboličan iznos na službenim stranicama ili portalu Steam.

Počnite igrati sada i provjerite možete li otključati sve stanovnike farme!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more