Oznake

Sudnji dan: Posljednji preživjeli

Alternativna imena:

Doomsday: Last Survivors je igra za mobilne platforme koja kombinira nekoliko različitih žanrova, ali je uglavnom strategija u stvarnom vremenu. Grafika je vrlo kvalitetna i više nalikuje PC igrama nego mobilnim igrama. Glasovna gluma i glazbena pratnja dobro su napravljeni i pomažu u stvaranju atmosfere u igri.

Ovdje morate voditi grupu preživjelih zombi apokalipse.

  • Izgradite, proširite i prilagodite svoje skrovište
  • Kontrolirajte bitke u stvarnom vremenu s pravom taktikom
  • Izgradite obranu kako biste spriječili zombije i agresivne susjede da unište vaš kamp
  • Istražite maglovite krajolike i gradske ulice za resurse

Ovo je mali popis onoga što ćete raditi tijekom igre.

Igra kombinira nekoliko žanrova. Zbog toga se nikada nećete umoriti od igranja Doomsday: Last Survivors, jer se ovdje stalno suočavate s različitim vrstama aktivnosti.

Istražite svijet oko sebe kako biste dopunili svoj tim novim iskusnim borcima. Što je veći i jači tim pod vašim vodstvom, to dalje možete napredovati tijekom izviđanja područja.

Da biste ljudima osigurali hranu, oružje i opremu, morat ćete stalno širiti, dovršavati i poboljšavati bazu i zgrade u njoj. To će zahtijevati resurse, od kojih se neki mogu dobiti samo u vanjskom svijetu. Dakle, u igrici je sve međusobno povezano, a kako biste razvili društvo koje je povjereno vašem vodstvu, morat ćete se igrom baviti sveobuhvatno. Ne možete biti ograničeni na jednu vrstu aktivnosti ako želite postići uspjeh.

Borbeni sustav nije kompliciran, možete bez problema smisliti što učiniti.

Tijekom napada na neprijateljske baze morat ćete izravno voditi mali tim. Tko će ući u momčad odlučite prije izlaska. Sa sobom možete povesti ljude koji imaju najprikladnije vještine za zadatak koji je pred vama.

Pokušajte raspodijeliti dobiveno i poboljšano oružje na takav način da najjači preživjeli imaju najmoćnije oružje i opremu. S lošim oružjem čak i jak borac bit će praktički beskoristan.

Vašu bazu često napadaju zombiji i neprijateljske bande pljačkaša. Obrana se odvija u Tower Defense modu Postavite svoje ljude na prava mjesta i oni će lako odbiti napade brojčano nadjačanih neprijatelja.

Za redovito posjećivanje igre dobit ćete nagrade za ulazak. Ove su nagrade jednostavne dnevne, a veće tjedne. Pokušajte ne propustiti nijedan dan. Štoviše, igra ne zahtijeva trošenje puno vremena u njoj, dovoljno je pogledati barem pet minuta, ako nemate puno vremena u jednom od dana.

Za praznike i razne događaje, uključujući sport, programeri vas pokušavaju zadovoljiti ekskluzivnim sadržajem i natjecanjima.

Trgovina unutar igre omogućuje vam kupnju resursa, ukrasa i korisnih predmeta za pravi novac ili za valutu igre.

Besplatno preuzimanje

Doomsday: Last Survivors za Android možete pratiti na poveznici na stranici.

Instalirajte igricu sada, skupina preživjelih apokalipse stvarno treba vašu pomoć!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more