Oznake

Dorfromantik

Alternativna imena:

Dorfromantik je igra koju je teško pripisati bilo kojem žanru. U različitim stupnjevima, ovo se remek-djelo može smatrati simulatorom izgradnje grada, farmom ili čak strategijom. No, po mom mišljenju, najbliži žanr je zagonetka ili puzzle. Programeri u ovom slučaju su studenti iz Berlina, što još jednom pokazuje da čak i mali timovi mogu ugodno iznenaditi.

Grafika u igri je crtana, sve izgleda vrlo lijepo i mirno. To je poput interaktivne društvene igre. Glazba je ugodna i mirna.

Vaš zadatak u ovoj igri je izgraditi slikovito područje od šesterokutnih fragmenata.

Morate kombinirati različite fragmente u ispravnom redoslijedu.

  • Mjesta i gradovi
  • Polja
  • Mlinovi
  • Rezervoari
  • Šume
  • Prometna infrastruktura

Mi stvaramo cijeli svijet s naseljima, šumama, poljima i rezervoarima.

Osim stvaranja vrlo lijepog krajolika, postoje takozvani zadaci. Izgradite grad od određenog broja parcela ili drugog tipa terena. Za dovršavanje takvih zadataka dobivamo dodatne segmente slagalice. Igra se nastavlja dok segmenti ne završe. Kako svijet bude rastao, bit će sve teže obavljati takve zadatke. Zapravo, pred vama je zagonetka koja može biti beskrajna, ili gotovo beskrajna ako možete razumjeti ritam igre.

Ali čak i ako izgubite, nema razloga za uzrujanost, možete postaviti rekord za zarađene bodove. Osim toga, uvijek možete krenuti ispočetka. I svaki put će stvoreni krajolik izgledati drugačije.

Cijeli ovaj svijet nije prazan. Životinje i ptice žive u šumama, brodovi plove akumulacijama, ljudi žive u kućama, vlakovi voze željeznicom, a mlinovi melju žito.

Ovo je opis normalnog načina igre, ali nije jedini ovdje.

Postoji nekoliko modova u igri.

  1. Brzo - osvoji više bodova u 75 poteza
  2. Težak - s težim zadacima i rjeđim ispadanjem potrebnih pločica
  3. Mjesečno - ciljevi i zadaci u ovom načinu rada mijenjaju se svaki mjesec

Uz već dostupne opcije, programeri redovito ažuriraju igru novim značajkama. Tijekom sezonskih praznika, dizajn igre se također mijenja i posebni sezonski događaji postaju dostupni.

Dok igrate možete jednostavno izvršavati zadatke ili se možete potruditi da sve posložite što ljepše.

Ako ste uživali igrajući Dorfromantik i dobili ste nevjerojatan krajolik, ali zadatak je došao kraju, ne možete stati, već nastavite dalje u umjetničkom modu razvijati svijet koji ste stvorili.

Ovo se može igrati beskonačno. Posebno nakon dana ispunjenog događajima kao odmor i emocionalno oslobađanje. Negativnim emocijama apsolutno nema mjesta. Rijetke su utakmice u kojima ni poraz nimalo ne uznemiri.

Nadam se da će autori nastaviti razvijati svoj projekt dodavanjem novih značajki. Volio bih da je više ovakvih sadržaja.

Dorfromantik se nažalost ne može besplatno preuzeti na PC. Ali ovu izvrsnu igru možete jeftino kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igru i počnite stvarati svoj jedinstveni svijet upravo sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more